59 results

 • QA/RA specialist Eindhoven

  QA/RA specialist Eindhoven

  Heb jij ervaring met Quality and Regulatory Affairs op het gebied van ontwikkeling en certificering van medische producten? En wil je werken in een dynamische omgeving met een grote verscheidenheid aan producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Lees meer
 • Stage/Afstuderenopdracht: Electrosurgical generator for bipolar diathermy

  Stage/Afstuderenopdracht: Electrosurgical generator for bipolar diathermy

  Ben jij op zoek naar een uitdagend, toffe stage of afstudeeropdracht? Dan ben je bij DEMCON op de juiste plek!

  Lees meer
 • Assembly operator (dagdienst)

  Assembly operator (dagdienst)

  Wij zijn op zoek naar een gedreven assembly operator, die het leuk vindt om onze complexe high-tech mechatronische systemen volgens werkinstructie te monteren, assembleren en te testen. Het gaat om enkele stuks, kleine series en serieproductie. Je bent verantwoordelijk voor de efficiency en kwaliteit van de te stellen producten en werkt zowel in als buiten de cleanroom.

  Lees meer
 • Stage: EMC referentie

  Stage: EMC referentie

  Ben jij op zoek naar een uitdagend, toffe stage of afstudeeropdracht? Dan ben je bij DEMCON op de juiste plek!

  Lees meer
 • Projectmanager high-tech systems

  Projectmanager high-tech systems

  Projecten managen op de grens van het technisch haalbare!

  Telkens streven we ernaar om het echte probleem boven water te krijgen en daar een oplossing voor te ontwikkelen. Daarbij combineren we onze creativiteit met onze brede expertise van mechatronica, systems engineering en tal van andere disciplines. Met industrialisatie en eigen productie maken we high-tech ambities tot werkelijkheid.

  Als project manager high-tech systems ben je de spil tussen de klant en het Demcon ontwikkelteam, waar precisie en technische uitdaging centraal staan. Zie: Projecten Hightech Systems

  Lees meer
 • React Native developer Johan

  React Native developer Johan

  We zijn op zoek naar een Mid-Senior level frontend / mobile developer met als standplaats Nederland om ons team te helpen innovatieve oplossingen te ontwikkelen en het bestaande systeem te ondersteunen.Bij JOHAN Sports begeleiden we sportteams om hogere prestaties te behalen en blessures te verminderen door Data Science en Sport Science te combineren. Gegevens worden verzameld via draagbare apparaten en/of webformulieren (bijv. GPS/hartslagtrackers, WebApp, mobiele applicaties).De meeste clubs kunnen het zich niet veroorloven of hebben niet de knowhow om met een prestatiemonitoringsysteem te werken. Wij richten ons op het betaalbaar en gebruiksvriendelijk maken van dergelijke technologieën voor sportteams op alle niveaus!

  Lees meer
 • UX UI designer

  UX UI designer

  Are you a UX UI designer with a drive to create solutions founded on user needs? Will you advocate and seek out user input at every stage of design within the complex domain of healthcare? Are you capable of designing intuitive and clear digital solutions and skilled in prototyping and validating your vision? Then help us to bring human-centered design into technically complex products which will impact human lives.

  Lees meer
 • Management assistant

  Management assistant

  Judith zoekt een leuke collega die samen met haar ervoor zorgt dat ‘alles’ op rolletjes blijft lopen  in Enschede.

  Lees meer
 • Allround machinebouwer

  Allround machinebouwer

  Ter uitbreiding van ons montageteam zijn wij op zoek naar een ervaren machinebouwer.

  Heb jij sterke mechanische en elektrotechnische vaardigheden en ben je in staat om zelfstandig te werken op basis van technische tekeningen? Dan ben jij de machinebouwer die wij zoeken!

  Lees meer
 • Mechanical engineer High Tech Systems

  Mechanical engineer High Tech Systems

  Als Mechanical Engineer het onmogelijke werkelijkheid zien worden? Bij Demcon acteer je op de grens van het technisch haalbare. Meer weten? Lees dan verder!

  Lees meer
 • Groepsleider software en elektrotechniek

  Groepsleider software en elektrotechniek

  Ben jij een inspirerende leidinggevende die energie krijgt van het  creëren en begeleiden van high performing teams?.

  Lees meer
 • Natuurkundig engineer

  Natuurkundig engineer

  Simulaties, Elektromagnetisme, Mechanica, Flow & heat transfer, spreken deze woorden jou aan? Dan ben jij de natuurkundige die we zoeken voor DEMCON Multiphysics in Enschede!

   

  Lees meer
 • Senior Software engineer

  Senior Software engineer

  Wil je impact maken door het oplossen van technische complexe software uitdagingen en vrijheid in je werk? Dan past de rol van senior software engineer bij DEMCON bij jou!

  Lees meer
 • Service coördinator

  Service coördinator

  Voor Demcon convergence zijn wij op zoek naar een gedreven technische en commerciële service coördinator voor de eerstelijns service aan onze wereldwijde installed base van vloeistof- en gassystemen.

  Kernwoorden: gestructureerd, communicatief vaardig en technisch.

  Lees meer
 • Software Architect High Tech System

  Software Architect High Tech System

  Ben je op zoek naar een afwisselende baan als Embedded Software Architect waar je met multifunctionele teams werkt aan diverse oplossingen voor klanten en wil je bijdragen aan het uitbouwen van een team. Lees dan verder.

  Lees meer
 • Electronics engineer High Tech Systems

  Electronics engineer High Tech Systems

  Ben je op zoek naar een afwisselende baan als electronics engineer waar je met multifunctionele teams werkt aan diverse oplossingen voor klanten en wil je bijdragen aan het uitbouwen van een team. Lees dan verder.

  Lees meer
 • Network & Software Engineer DUS

  Network & Software Engineer DUS

  Houd jij ervan om software te ontwikkelen voor gave innovatieve technische toepassingen zoals onbemand en autonoom varende systemen? Werk jij graag samen in een klein en hecht team? Dan is deze functie als Network & Software engineer wat voor jou!

  Lees meer
 • Service & test engineer

  Service & test engineer

  Voor een nieuwe bedrijfsunit binnen Demcon production zijn we op zoek naar ondernemende (lead) service en test engineers met een hart voor techniek, die niets liever zien dan een systeem dat ‘tot leven komt’ en ‘doet wat het moet doen’. 

  Lees meer
 • Stage (Branding & Marketing)

  Stage (Branding & Marketing)

  Ben jij een creatieve en detailgerichte Brand Marketing medewerker en wil jij je aansluiten bij een team van professionals dat een grote verscheidenheid aan projecten op het gebied van wetenschap, technologie en VFX tot leven brengt? 

   

  Lees meer
 • Project Manager High Tech

  Project Manager High Tech

  Vorm jij graag de brug tussen klant en eigen team? En wil jij sturing geven aan projecten op de grens van het technisch haalbare? Lees dan snel verder! 

  Lees meer
 • Software engineer high tech

  Software engineer high tech

  Heb je werkervaring met C++ en wil je vrijheid, impact en ontwikkeling in je werk? Dan past de rol van software engineer bij DEMCON bij jou!

  Lees meer
 • Prototype engineer Unmanned Systems

  Prototype engineer Unmanned Systems

  Verken jij graag nieuwe gebieden? Wij zijn een van de weinigen die zich bevinden in de markt van onbemande autonome boten. Er is daarom nog veel te ontdekken! Hierbij hoort snelle ontwikkeling, creatieve oplossingen en een ondernemersgeest.

  Lees meer
 • junior Electrical Hardware engineer

  junior Electrical Hardware engineer

  Werk als hardware engineer mee aan mechatronische systemen die impact hebben in climate change of een stap voorwaarts zetten in semicon!

  Lees meer
 • Linux system administrator

  Linux system administrator

  In de mix van Windows en Linux zijn we op zoek naar een volgende Linux Administrator om ons team te versterken. In de centraal geregelde IT omgeving voor alle Demcon bedrijven word je mede verantwoordelijk voor alle Linux gerelateerde werkzaamheden binnen de afdeling.

  Lees meer
 • Communication specialist (procedure gestart)

  Communication specialist (procedure gestart)

  Ligt jouw talent bij content & creatie? En weet hoe je een boodschap overbrengt aan een breed publiek? Inspireer jij met jouw enthousiasme onze collega’s en ben je een echte team player? Kom dan ons Demcon communicatieteam versterken! 

  Lees meer
 • Juridisch medewerk(st)er

  Juridisch medewerk(st)er

  Contractrecht, compliance, arbeidsrecht zijn zomaar een paar gebieden waar je als juridisch medewerk(st)er binnen Demcon mee te maken kunt krijgen. Heb jij interesse in een brede juridische functie dan horen wij graag van jou.

  Lees meer
 • Groupleader electronics engineering

  Groupleader electronics engineering

  Werken met mensen die passie hebben voor techniek houden van innovatie en de wereld een beetje mooier willen maken. Onze engineers zoeken een manager die hen de passende aandacht geeft om het beste uit zichzelf te halen.

  Nieuwsgierig naar het team? Kom met ons praten.


  Lees meer
 • Electronic engineer DUI

  Electronic engineer DUI

  Houd je van uitdagende vraagstukken die om een goed doordacht ontwerp vragen? Vind je het leuk om je kennis te delen? Dan ben jij misschien wel de Electronics engineer die wij zoeken bij Dutch United Instruments (DUI) in Delft!

  Lees meer
 • Electrical engineer high-tech systems

  Electrical engineer high-tech systems

  Werk als electrical engineer mee aan mechatronische systemen die impact hebben in climate change of een stap voorwaarts zetten in semicon!

  Lees meer
 • Lead systems engineer autonome systemen

  Lead systems engineer autonome systemen

  Wil jij technisch inhoudelijk de leiding nemen bij onze projecten op het gebied van robots en onbemande systemen? Demcon Defense & Security Systems zoekt een ervaren lead engineer voor de ontwikkelingen die we met en voor de Nederlandse defensie doen op het gebied van autonomie voor onbemande systemen.

  Lees meer
 • Senior Software Engineer High tech

  Senior Software Engineer High tech

  Wil je impact maken door het oplossen van technische complexe software uitdagingen en vrijheid in je werk? Dan past de rol van senior software engineer bij DEMCON bij jou!

  Lees meer
 • Groupleader: mechatronic system engineering

  Groupleader: mechatronic system engineering

  Werken met mensen die passie hebben voor techniek, innovatie en die allemaal de wereld een beetje mooier willen maken. Onze engineers zoeken een manager die hen de passende aandacht geeft om het beste uit zichzelf te halen.

  Nieuwsgierig naar het team? Kom met ons praten.

  Lees meer
 • QA/RA engineer medical systems

  QA/RA engineer medical systems

  Heb je ervaring met Quality en Regulatory Affairs (RA) op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek en wil je werken in een dynamische omgeving met een grote diversiteit aan producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  QA/RA Engineer bij Demcon is een uitdagende functie met zeer diverse werkzaamheden. Je werkt nauw samen met alle disciplines binnen Demcon, maar hebt ook contact met externe partijen. We zijn op zoek naar iemand met een aantal jaar ervaring in het RA vak op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek.

  Lees meer
 • Stage opdracht: Autonomous Unmanned Vehicles

  Stage opdracht: Autonomous Unmanned Vehicles

  Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage- of afstudeeropdracht op het gebied van autonome robotica? Wil je de theoretische kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie toepassen op geavanceerde simulaties en fysieke robots? Dan ben je bij Demcon Defense & Security Systems aan het juiste adres. Wij hebben het hele jaar door verschillende stage-, bachelor- en masteropdrachten beschikbaar.

  Lees meer
 • Microsoft 365 Cloud Specialist

  Microsoft 365 Cloud Specialist

  Humor, gedreven, dienstverlenend, meedenkend en zelfstandig zijn kenmerken van de Demcon IT Backoffice. Heb jij gedegen kennis van Microsoft Cloud en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan is Demcon je nieuwe werkgever. Heb jij interesse, kom dan met ons praten!

  Lees meer
 • Applicatie ontwikkelaar

  Applicatie ontwikkelaar

  Introductie

  Lees meer
 • IT Backoffice medewerker / Systeem- Netwerkbeheerder

  IT Backoffice medewerker / Systeem- Netwerkbeheerder

  Humor, gedreven, dienstverlenend, meedenkend en zelfstandig zijn kenmerken van de Demcon IT Backoffice. Heb jij relevante ervaring en op zoek naar een nieuwe uitdaging, kom dan met ons praten.


  Lees meer
 • Assembly technician / monteur

  Assembly technician / monteur

  Wij zijn op zoek naar een gedreven lead assembly technician (monteur), die het interessant vindt om complexe vloeistof en gas systemen te monteren. 

  Lees meer
 • Project engineer fluid systems

  Project engineer fluid systems

  Wij zijn op zoek naar een gedreven lead project engineer voor de realisatie van onze vloeistof- en gassystemen.

  Kernwoorden: analytisch, gestructureerd, nauwkeurig en communicatief vaardig.

  Lees meer
 • Lead assembly technician / hoofdmonteur

  Lead assembly technician / hoofdmonteur

  Wij zijn op zoek naar een gedreven lead assembly technician (hoofdmonteur), die het interessant vindt om complexe vloeistof en gas systemen te monteren, assembleren en testen.

  Naast je assemblagetaken coördineer je de werkzaamheden op de werkvloer en ben jij het eerste aanspreekpunt als het gaat om de productie. 

  Lees meer
 • Project manager

  Project manager

  Vorm jij graag de brug tussen klant en eigen team? Kun je schakelen tussen abstractie en details en heb je ervaring in het aansturen van projecten in de machinebouw? Dan ben jij de projectmanager die we zoeken voor onze vestiging in Groningen.

  Lees meer
 • Quality technician

  Quality technician

  Voor Demcon production zijn we op zoek naar een gedreven quality technician. Lijkt het je leuk om in een high tech productieomgeving bezig te zijn met het vrijgeven van producten en kwaliteitscontroles? En zou je ons aanspreekpunt in productie willen zijn op het gebied van kwaliteit? Dan word jij misschien wel onze nieuwe quality technician! 

  Je rapporteert aan de manager manufacturing en voor kwaliteit is de manager QA/RA je aanspreekpunt. 

  Lees meer
 • Optikingenieur / Optical Engineer (m/w/d) Med-Tech & High-Tech (mind. 35h/Woche)

  Optikingenieur / Optical Engineer (m/w/d) Med-Tech & High-Tech (mind. 35h/Woche)

  am Standort Münster

  zu sofort

  _______________________________________________________________________________________

  you are our tomorrow.

  Du bist wichtig. Für das, was wir erreichen wollen. Für das, was wir erreichen können. Wir sind Demcon.

  Ein High-End-Technologielieferant für Produkte und Systeme an 13 Standorten, der seit mehr als 25 Jahren besteht.

  Wir stellen technologisch komplexe Systeme her. Und das beginnt mit klugen Köpfen wie Deinem.

  Mit technologieorientierten Menschen. Mit über 1000 IngenieurInnen, EntwicklerInnen, ProjektmanagerInnen und Mitarbeitenden, die zukunftsweisende Arbeit leisten. Gemeinsam lösen wir gesellschaftliche Herausforderungen. Unter Verwendung unserer Expertise in Hightech-Systemen, Life Sciences & Health und der Smart Industry.

  Wir zählen auf Deine Vorstellungskraft und Deinen Drang, Herausforderungen anzunehmen.

  imagine tomorrow. challenge today.

  _______________________________________________________________________________________

  Lees meer
 • Senior software engineer

  Senior software engineer

  Het gezelligste software team zoekt een collega. Wie komt er praten!

  Lees meer
 • System Architect medical devices

  System Architect medical devices

  Als system architect medical devices weet je hoe een medisch product ontwikkeld wordt en geef je vanuit je technische expertise richting aan de business.


  Lees meer
 • Mechanical lead engineer

  Mechanical lead engineer

  Ben jij graag van begin tot eind zowel inhoudelijk als organisatorisch betrokken en durf jij hierbij het voortouw te nemen? Dan horen wij graag van jou.

  Lees meer
 • Electrical engineer

  Electrical engineer

  Werk als engineer mee aan de veiligheid van Nederland en Europa!

  Voor de bedreigingen van morgen moeten we vandaag aan de slag. DEMCON Defense & Security Systems werkt samen met de Nederlandse defensie aan een aantal thema’s: energievoorziening (elektriciteit, warmte, koeling) op grote schaal, zoals voor voertuigen of kampementen, en op kleine (draagbare) schaal; en autonome systemen, het ontwikkelen van technologie voor onbemande en (semi-)autonome systemen.

  Lees meer
 • PLC software engineer

  PLC software engineer

   Voor een nieuwe bedrijfsunit binnen Demcon production zijn we op zoek naar een PLC software engineer (Beckhoff), met een hart voor techniek én gestroomlijnde productieprocessen in machines.

  Lees meer
 • Security officer

  Security officer

  Help jij onze organisatie om de informatiebeveiliging verder te optimaliseren?  Lees meer
 • Senior 3D generalist – freelance

  Senior 3D generalist – freelance

  Demcon nymus 3D brings understanding and insight into complex research through world class visualisation. We aim to show the vast complexity of life in ways never done before. A combination of scientific understanding, artistic ability and continuous development throughout the organisation drives us to do work that raises the bar for the field of scientific visualisation world wide.

  Lees meer
 • Motion graphic designer – freelance

  Motion graphic designer – freelance

  Demcon nymus 3D brengt begrip en inzicht in complex onderzoek door middel van visualisatie van wereldklasse. Wij streven ernaar om de enorme complexiteit van het leven te laten zien op manieren die nooit eerder zijn gedaan. Een combinatie van wetenschappelijk inzicht, artistiek vermogen en voortdurende ontwikkeling binnen de organisatie drijft ons ertoe werk te doen dat de lat hoger legt voor wetenschappelijke visualisatie wereldwijd.

  Lees meer
 • Senior biotech systems engineer

  Senior biotech systems engineer

  Ben jij de senior biotech systems engineer, die een uitdaging ziet wanneer iedereen denkt dat het onmogelijk is?

  En werk je graag aan complexe en vooral unieke projecten om tot de nieuwste technologische oplossingen en ontwikkelingen te komen?

  Lees meer
 • Senior Mechanical Engineer High Tech Systems

  Senior Mechanical Engineer High Tech Systems

  Ben je toe aan een vervolgstap met interessante technische- en persoonlijke vraagstukken? Het team van mechanical engineers in Delft is groeiende. We zoeken een zwaargewicht, die mens en techniek kan verbinden. Ligt hier jouw kracht? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  Lees meer
 • Business developer

  Business developer

  Ben jij commercieel ingesteld, een strateeg in hart en nieren en heb je een passie voor high-tech systemen?  Werk je graag in een platte organisatie met korte lijnen en betrokken collega’s? En word je graag vrijgelaten in je werk? Dan past de vacature van business developer bij Demcon kryoz bij jou!

  Lees meer
 • Senior IVD systems engineer

  Senior IVD systems engineer

  Ben jij een senior IVD systems engineer die uitdagingen ziet wanneer iedereen denkt dat het onmogelijk is?

  Werk je graag aan complexe en vooral unieke projecten om tot de nieuwste technologische oplossingen en ontwikkelingen te komen?

  Lees meer
 • System Architect high-tech systems

  System Architect high-tech systems

  Als system architect high-tech sytems weet je hoe een hightech product ontwikkeld wordt, ben je vanuit engineering vanuit diverse invalshoeken de rechterhand van de projectmanager en geef je vanuit je technische expertise richting aan de business.

  Lees meer
 • Senior software engineer

  Senior software engineer

  Als senior software engineer maak je voor de machinebesturingen vanuit klantspecificaties de vertaalslag naar de benodigde software oplossingen.

  Lees meer
 • Software engineer high-tech systems (C#/WPF)

  Software engineer high-tech systems (C#/WPF)

  Ben je enthousiast, klantgericht en hou je van uitdaging en diversiteit kom dan het Demcon software engineering team versterken!

  Wij zijn op zoek naar een C# WPF software engineer met affiniteit voor machine besturingen voor mechatronische systemen. Je bent goed in staat om mee te denken met uiteenlopende vragen van de klant en weet dit te vertalen naar oplossing en voorstellen voor verbeteringen. Je komt te werken in een bestaand team waarin ruimte is voor verdere groei en ontwikkeling.

  De afdeling software engineering maakt software voor een grote variatie aan mechatronische systemen en producten. De expertise ligt zowel op het gebied van industriële besturingen als op pc applicaties. Ontwikkeling van industriële besturingen gebeurt object georiënteerd en draaien op een PLC. De PC applicaties zijn user interfaces van de mechatronische systemen of voor dataverwerking.

  Lees meer
 • Open vacature

  Open vacature

  Kun jij geen passende vacature vinden op onze website?
  En ben je toch nieuwsgierig hoe je jouw talenten kunt inzetten en je ambities kunt waarmaken?
  Stuur ons een open sollicitatie en we gaan kijken of en hoe jouw kennis en vaardigheden passen binnen Demcon. 

  Lees meer