Business developer high tech

Eindhoven
Staff & Management
Lead / senior
Solliciteer direct

Liefde voor high-tech systemen. Jij weet van welke klantvraag onze engineers gelukkig worden. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon advanced mechatronics is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie.

Wat ga je doen?

Als business developer ben je verantwoordelijk voor het vergroten en onderhouden van het marktaandeel van Demcon.  Je weet potentiële klanten te identificeren, Demcon als technologieleverancier bij hen op de kaart te zetten en met jouw netwerk en ondernemerschap openingen te creëren waarbij de toegevoegde waarde van Demcon tot zijn recht komt. Bij bestaande klanten ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de, vaak langdurige, relatie met hen.

Nadat jij het eerste contact met een potentiële klant hebt gelegd, blijf je inhoudelijk betrokken tot de afronding van de offerte, daarna blijf je betrokken om de relatie met de klant te onderhouden en verstevigen. In nauwe samenwerking met de projectmanager en system engineers weet je de brede, vaak onvolledige, vraag van de klant om te zetten in een compleet projectvoorstel, inclusief faseovergangen en risicomanagement. Je bent daarbij in staat een goed oordeel te vormen over de technische problematiek om zo tot de kern van het probleem te komen. Daarbij weet jij de behoefte van de klant te koppelen aan de diensten die DEMCON te bieden heeft.

Wat breng je mee?

  • Afgeronde technische HBO of WO opleiding;
  • Minimaal 3 jaar commerciële werkervaring bij een technisch projecten organisatie;
  • Woonachtig nabij 1 van de volgende Demcon locaties, Enschede, Best of Delft

Wat bieden we jou?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

  • Een goed, marktconform salaris
  • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag;
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven
  • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen
  • Een laptop en telefoon van het werk
  • Auto van de zaak en fietsenplan
  • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen

Heb je nog vragen over deze functie?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bibi van Berlo, Corporate Recruiter, via 088-1152400.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."