QA/RA engineer Life science and Health

Eindhoven
Quality & HSE
Lead / senior
Solliciteer direct

Heb jij ervaring met Quality and Regulatory Affairs op het gebied van ontwikkeling en certificering van medische producten? En wil je werken in een dynamische omgeving met een grote verscheidenheid aan producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon life sciences & health is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie, op het gebied van life sciences & health.

Wat ga je doen?

De senior QA/RA specialist bij Demcon is een uitdagende functie met zeer divers werk. Je werkt nauw samen met alle disciplines binnen Demcon, maar hebt ook contact met externe partijen. Wij zoeken iemand met enkele jaren ervaring in het RA vak op het gebied van ontwikkeling en certificering van medische producten.

Als senior QA/RA specialist maak je deel uit van het kwaliteitsteam bij Demcon’s Life Science and Health bedrijf in Best. De senior QA/RA specialist maakt deel uit van het multidisciplinaire projectteam. Binnen dit team leid je de RA activiteiten op het gebied van medische producten. Je bepaalt de regulatory strategie, in nauwe samenwerking met onze klanten. Je adviseert het ontwikkelingsteam met betrekking tot de certificering van medische producten.

Het is jouw uitdaging om productveiligheid en de juiste werkwijzen te garanderen in lijn met ons kwaliteitssysteem. Binnen de ontwikkelingsprojecten ben je verantwoordelijk voor de productveiligheid en bepaal je welke normen en voorschriften van toepassing zijn en stem je deze zaken af met de klant. Voor certificering breng je het technisch dossier op orde.

Wat breng je mee?

  • HBO/WO diploma
  • Minimaal 5 jaar ervaring in het RA vakgebied op het gebied van ontwikkeling en certificering van medische producten
  • Je bent een teamspeler, die goed kan communiceren en samenwerken op verschillende niveaus zowel richting projectteam als klant.

Wat bieden we jou?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

  • Een salaris in de range van 3500 tot 5500 euro bruto, afhankelijk van opleiding en werkervaring;
  • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag; 
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;
  • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
  • Een laptop en telefoon van het werk;
  • Fietsplan;
  • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Heb je nog vragen over deze functie?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bibi van Berlo, Corporate Recruiter, via 088-1152400.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."