Software engineer Medisch

Maastricht
Engineering
Medior
Solliciteer direct

Met jouw software de wereld een beetje beter maken op medisch gebied én voldoende afwisseling in je werkzaamheden. Bij Demcon werk je aan een grote diversiteit van projecten binnen het medische domein die ertoe doen. Interessant? Solliciteer dan snel! 

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon advanced mechatronics is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie. 

Wat ga je doen?

Als software engineer maak je voor klantspecifieke projecten in verschillende medische domeinen de vertaalslag naar de benodigde software. Werkzaamheden worden verricht in teamverband waarbij je communicatieve vaardigheden goed van pas komen.

Als software engineer werk je aan de development t.b.v een GUI, daarnaast doe je verschillende testen en bepaal je de workflow samen met de klant. In het project werk je nauw samen met collega’s van andere disciplines om zo tot de best mogelijke oplossing te komen voor de klant.

Je deelt je kennis en expertise met je collega’s engineers.

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in (embedded) Software Engineering, Embedded systems, of vergelijkbaar;

Minimaal 3 jaar werkervaring in het programmeren met C++.

Wat bieden we jou?

Bij DEMCON kom je terecht in een dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf. We hechten veel waarde aan een fijne werkplek. Zo voorzien we je graag van zit-stabureaus en dubbele schermen op kantoor. Daarnaast hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

 

Verder kan je rekenen op onder andere:

  • Een goed, marktconform salaris;
  • 31 vrije dagen en 8% vakantiegeld;
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;
  • Volg via de Demcon Academy opleidingen of cursussen waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
  • Een laptop van het werk;
  • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Heb je nog vragen over deze functie?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bibi van Berlo, Corporate Recruiter, via 088-1152400.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."