Project Manager Medisch

Maastricht
Project management
Lead / senior
Solliciteer direct

Als je het leiderschap, technisch inzicht en de ervaring hebt om ontwikkelingsprojecten succesvol te leiden, dan willen we graag met je in contact komen.


Over Demcon

Demcon life sciences & health is een multidisciplinaire ontwikkelings- en engineeringpartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie, in life sciences & health.

Onze R&D-teams werken aan de ontwikkeling van medische apparatuur, biotechnologie en draagbare technologie. We werken samen met onze internationale klanten en ontwikkelingspartners. We hebben meer dan 12 jaar ervaring in de medische industrie en werken nauw samen met onze QA/RA-teams om jaarlijks meerdere CE- en FDA-goedkeuringen te voltooien.

Wat ga je doen?

Als projectmanager ben je de schakel tussen de klant en het interne ontwikkelteam. Je stuurt de technische, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten aan. Je overziet en beheert het hele proces van offerte (bijbehorende aannames, conceptvorming, risico’s, urenbudget en planning) tot de realisatie van het projectdoel bij de klant.

Daarnaast bewaak je de technische voortgang, planning en budget. Bij eventuele knelpunten ben je in staat om proactief in te grijpen. Tot slot zorg je voor een uitstekende communicatie met de klant, ondersteuning binnen het projectteam en interne communicatie binnen Demcon.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde technische wo-opleiding;
  • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring als (technisch) projectleider / projectmanager gericht op development / productontwikkeling in de medische sector;
  • Empathisch vermogen en een enthousiasmerende persoonlijkheid;
  • Planmatige houding en resultaat- en oplossingsgericht

Wat bieden we jou?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo voorzien we je graag van de juiste tools binnen een mooie werkplek. Daarnaast hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

  • Een goed, marktconform salaris;
  • 31 vrije dagen en 8% vakantiegeld;
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;
  • Volg via de Demcon Academy opleidingen of cursussen waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
  • Een laptop en telefoon van het werk;
  • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Heb je nog vragen over deze functie?

Voor vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Bibi van Berlo (Corporate Recruiter) via recruitment@demcon.com.

Solliciteren kan via de sollicitatieknop.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."