over demcon

met technologie het verschil maken.

Ons hart klopt voor techniek. We maken technologisch complexe systemen en producten waarmee we hét verschil maken voor uiteenlopende markten. Zo dragen we bijvoorbeeld bij aan betere gezondheidszorg en duurzame energiesystemen. Waar wij energie van krijgen? Innovatieve techniek ontwikkelen die een positieve impact maakt op de wereld. We starten met een blanco vel aan het systeemconcept. Om vervolgens te eindigen met een product dat de verwachtingen van onze klanten overtreft.

TEAMWORK

samen gaan we complexe uitdagingen aan.

De extreme technische uitdagingen waarvoor we staan, verbinden ons. Samen lossen we complexe uitdagingen op. Ieder met een eigen expertise, maar met dezelfde passie voor technologie en drive om te leveren. De vrijheid en verantwoordelijkheid die we voelen, vergroten onze gedrevenheid. En dagen ons uit om soms een sprong in het diepe te wagen. Die durven we te maken, omdat we altijd kunnen rekenen op hulp van collega’s. We staan voor elkaar klaar en voelen ons één team.

Afbeelding-slider-over-Demcon-technisch-complex-Careers

Je werk is technisch uitdagend.

Afbeelding-slider-over-Demcon-maatschappelijke-bijdrage-Careers

Je levert een maatschappelijke bijdrage.

Afbeelding-slider-over-Demcon-cultuur-Careers

Je kunt rekenen op een warme cultuur.

Afbeelding-slider-over-Demcon-autonomie-Careers

Je hebt autonomie in je werk.

 • Opgericht 0

  opgericht

 • Mensen 0

  medewerkers

 • Vestigingen 0

  locaties in 4 landen

 • Bedirjven 0

  bedrijven

VOEL JE WELKOM

een fijne werkplek voor iedereen.

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. We willen graag dat je je welkom en gewaardeerd voelt, dat je jezelf kunt zijn. We bieden iedereen gelijke kansen tijdens werving, bij verdere ontwikkeling en in dagelijkse werkzaamheden.

Content-Workplace-Careers-Demcon
ONS DNA

benieuwd waar wij blij van worden?

DNA-Techniek-Careers-Demcon Techniek

Bij Demcon draait alles om techniek! Wij maken technologisch complexe systemen en producten. Of het nu gaat om medische oplossingen of om uitdagende hightech innovaties: Demcon draagt bij aan een betere wereld.

DNA-Mensen-Careers-Demcon Mensen

In een warme, huiselijke sfeer waarin je maximale vrijheid krijgt, volgen wij onze passie voor techniek. Omringd door gelijkgestemde collega’s die altijd bereid zijn te helpen; wij zijn een team.

DNA-Sport-Careers-Demcon Sport

Bij Demcon heerst een sterk saamhorigheidsgevoel en dat zorgt voor een ondersteunende, ontspannen en leuke sfeer. Als je hard werkt, kun je daarna ook samen genieten.

Impact

We zetten onze creativiteit en vaardigheden in ter ondersteuning van technologische oplossingen en maatschappelijke uitdagingen. Wij ontwikkelen innovatieve producten en systemen voor de samenleving van morgen.

werk aan je eigen groei.

Sta jij te springen om jouw kennis bij te spijkeren? Op de Demcon Academy heb je de mogelijkheid om cursussen of trainingen te volgen binnen je eigen vakgebied. Werk je liever aan je human skills? Dat kan ook. Als het jou helpt om jouw werk beter te kunnen uitvoeren, dan zijn wij voor.

Content-left_right-about-us-Demcon