QA/RA Engineer

Delft
Quality
Medior
Solliciteer direct

Heb je ervaring met Quality en Regulatory Affairs (QA/RA) op het gebied van ontwikkeling en certificering van high-tech systemen, robotische/autonome producten of space systems, en wil je werken in een dynamische omgeving met een grote diversiteit aan producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

QA/RA Engineer bij Demcon is een uitdagende functie met zeer diverse werkzaamheden, waarbij vaak nieuwe grenzen worden opgezocht. Je werkt nauw samen met alle disciplines binnen Demcon, maar hebt ook contact met externe partijen. We zijn op zoek naar iemand met een affiniteit met het gebied van ontwikkeling en certificering van verschillende (niet-medische) producten. Iemand die het daarbij ook interessant vindt om de ontwikkelingen bij te houden op bijvoorbeeld het gebied van wetgeving van robotica, autonome voertuigen of defensie, en dat kan vertalen naar werkwijzen binnen DEMCON.

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon advanced mechatronics is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie

Wat ga je doen?

Als QA/RA Engineer maak je deel uit van het quality team bij de ontwikkelingsmaatschappij van Demcon in Delft. De QA/RA Engineer maakt deel uit van het multidisciplinaire projectteam. Je bent binnen dit team het aanspreekpunt op het gebied van productveiligheid, certificering en kwaliteitsborging, vanaf eerste idee totdat het ontwerp richting productie gaat.

Als QA/RA Engineer is het jouw uitdaging om de veiligheid van het product en de juiste werkwijzen in lijn met ons kwaliteitssysteem te borgen. Binnen de ontwikkelprojecten ben je verantwoordelijk voor de productveiligheid, bepaal je welke wet- en regelgeving van toepassing is, vertaal je die richting het ontwerp en stem je deze zaken af met het team, de klant en het testhuis (wanneer van toepassing). Voor certificering breng je de technical file op orde

Wat breng je mee?

Technische opgeleid bij voorkeur richting werktuigbouw, elektrotechniek, natuurkunde (wo werk- en denkniveau)

Werkervaring als QA/RA engineer binnen een designhouse is een pre

Analytische vaardigheden en je snapt de taal van de engineers;

Jij bent een teamspeler, legt makkelijk contact, communiceert en schakelt goed op diverse niveaus zowel richting projectteam als klant;

Jij bent accuraat, overtuigend en pragmatisch

Wat bieden we jou?

Bij Demcon kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. We worden gedreven doordat we écht iets kunnen bijdragen aan de maatschappij. We zetten ons vol overgave in om antwoord te krijgen op complexe vraagstukken die nooit eerder zijn gesteld. Dit biedt veel uitdaging en afwisseling, want ieder project is uniek. Eigen initiatief juichen we toe en je krijgt hier alle ruimte voor. Dankzij autonomie in je werk ervaar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Met enthousiaste, nieuwsgierige en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en kunnen we altijd op elkaar rekenen. Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

  • Een goed, marktconform salaris;
  • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag; 
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven; 
  • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
  • Een laptop en telefoon van het werk;
  • Fietsplan;
  • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Heb je nog vragen over deze functie?

Hebben wij jouw interesse gewekt voor deze functie? Dan zien wij graag jouw CV tegemoet. Mochten er vragen zijn of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Sonja van der Meer, Manager QA/RA, op tel. 088 – 115 20 00. Solliciteren naar de functie van QA/RA engineer doe je door je brief met motivatie en bondig cv te versturen naar recruitment@demcon.com ter attentie van Hessel Edelijn, Corporate Recruiter.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."