Assembly technician / monteur

Enschede
Production & Supply chain
Starter / junior
Solliciteer direct

Wij zijn op zoek naar een gedreven lead assembly technician (monteur), die het interessant vindt om complexe vloeistof en gas systemen te monteren. 

Over Demcon

Convergence is in 2010 gestart als spin-off van de Universiteit Twente. Sindsdien heeft Convergence zich gespecialiseerd in het maken van klant specifieke meet- en regelsystemen voor vloeistoffen en gassen. Onze systemen worden uitgeleverd aan onze internationale klantenkring bestaande uit prestigieuze universiteiten, corporate innovatie labs, life science en biofarma bedrijven.

De onderneming is in de zomer van 2022 onderdeel geworden van de Demcon group en daarmee is de naam gewijzigd in Demcon convergence. Samen met de Demcon group gaan we de onderneming verder uitbouwen en verder professionaliseren.

Wat ga je doen?

Het assembleren en testen van complexe vloeistof en gas systemen. Het bouwen en testen van een systeem duurt ongeveer een week of vier. We bieden de mogelijkheid om te werken aan seriematige bouw of aan echte maatwerksystemen of een mix hiertussen. We stemmen samen met je af waar je het beste in je kracht staat.

De binnenkomende materialen boeken we wekelijks gezamenlijk binnen en je helpt mee om de werkplaats en het magazijn op orde te houden.

Wij werken uitsluitend in dagdienst.

Wat breng je mee?

 • Je hebt affiniteit met techniek en passie voor het vak; 
 • Je beheerst de Nederlandse taal; 
 • Je hebt een afgeronde opleiding gevolgd op tenminste mbo-niveau in een technische richting, zoals werktuigbouwkunde of elektrotechniek;  
 • Je hebt algemene mechanische montage-, sleutel-, machinebouw ervaring; 
 • Specifieke ervaring op het gebied van vloeistof- en gastechniek is een pre, maar niet noodzakelijk;
 • Je bent betrokken en enthousiast. 

Wat bieden we jou?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kun je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris;
 • 38 vrije dagen en 8% vakantietoeslag;
 • Een goede pensioenregeling bij PMT;
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
 • Fietsplan;
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Heb je nog vragen over deze functie?

We staan je graag te woord. Bel met Edwin Gerritsen, onze managing director via 06 30 19 23 93 of neem contact op met Laure Barts, HR business partner via 088 – 115 20 00. 

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van assembly technician? Dan zien we jouw cv graag tegemoet. Solliciteren kan via de sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."