Motion graphic designer – freelance

Enschede
Visualization
Medior
Solliciteer direct

Demcon nymus 3D brengt begrip en inzicht in complex onderzoek door middel van visualisatie van wereldklasse. Wij streven ernaar om de enorme complexiteit van het leven te laten zien op manieren die nooit eerder zijn gedaan. Een combinatie van wetenschappelijk inzicht, artistiek vermogen en voortdurende ontwikkeling binnen de organisatie drijft ons ertoe werk te doen dat de lat hoger legt voor wetenschappelijke visualisatie wereldwijd.

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact.

Demcon nymus3D is een illustratie- en animatiebureau voor het inzichtelijk maken van wetenschappelijk onderzoek en industriële oplossingen. 

Wat ga je doen?

Heb je oog voor animatie, design en timing en ben je bereid een stapje extra te zetten? Combineer je ervaring in 2D en 3D productie?

Kom dan bij ons in het team!

Wat breng je mee?

  • Sterk in ontwerpen
  • Ervaring in Adobe After Effects en/of Resolve & Fusion 
  • Bewezen track record van het produceren van motion graphics in je portfolio 
  • Vloeiende beheersing van het Engels, aangezien dit onze belangrijkste communicatietaal is 

Extra kwalificaties, maar niet essentieel:

  • Ervaring met 3D-software, bij voorkeur Houdini 
  • Wetenschappelijke kennis, met name in de biologie 

Wat bieden we jou?


Heb je nog vragen over deze functie?

Heb je nog vragen over deze functie? We staan je graag te woord. Bel naar Rebecca Bertram (managing director Demcon Nymus3D) of Marleen Blanckenborg (corporate recruiter) via +31 (0)88 – 115 20 00.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van motion graphic designer (freelance & long-term)? Dan zien we jouw cv graag tegemoet. Solliciteren kan via de  sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."