6 results

 • Business developer

  Business developer

  Demcon Industrial Systems (DIS) is ontwikkelaar van innovatieve productietechnologie en actief in o.a. de speciaal machinebouw en productieautomatisering. Vanuit onze drie vestigingen, Enschede (NL), Groningen (NL) en M├╝nster (DE), leveren we innovatieve technische oplossingen aan de Nederlandse en Duitse maakindustrie.  

  De vestiging in Groningen, gevestigd op de Zernike Campus, is gestart in 2017 en bestaat op dit moment uit 35 medewerkers. Met jouw enthousiasme, kennis en ervaring draag je bij aan de verdere groei van de vestiging en de DIS-groep als geheel.

   

  Lees meer
 • Werkstudent – Johan Sports test

  Werkstudent – Johan Sports test

  Lijkt het je leuk om te ondersteunen in marketing en sales bij een Sport Tech bedrijf? Demcon johan sports is op zoek naar een werkstudent!

  Studeer je in Delft en ben je op zoek naar een (bij)baan op loopafstand van de Universiteit Delft? Bij Demcon johan sports zijn we op zoek naar een ijverige en flexibele werkstudent. En dat op slechts 100 meter van de collegebanken. Je bent verantwoordelijk voor onder andere het vernieuwen van de website en bijhouden van sociale media accounts en het open houden van een oog naar nieuwe kansen en mogelijkheden om ons bedrijf beter in de markt te zetten.

  https://johansports.com/wp-content/uploads/2023/01/Social-media-Twitter-v5-white.jpg

  Als je bij ons op kantoor komt werken zijn er veel verschillende taken die uitgevoerd kunnen worden, maar het belangrijkste is dat je zelf prioriteiten kan stellen en de taken zelf in kan plannen wanneer jij er tijd voor hebt. De taken verschillen van het vernieuwen en updaten van onze website en het bijhouden van LinkedIn tot helpen bij de organisatie van een beurs. Ook het bekijken van nieuwe mogelijkheden waar ons bedrijf zichzelf meer kan laten zien is zeer welkom.

  https:/youtu.be/Q4-e7EdICVI

  Lees meer
 • Assemblage medewerker DUI

  Assemblage medewerker DUI

  Wij zijn op zoek naar een gedreven assembly technician (monteur), die het interessant vindt om complexe metrologie systemen te monteren. 

  Lees meer
 • Lead Buyer DUI

  Lead Buyer DUI

  Als Lead Buyer op de lokatie in Delft, ben je vanaf de start van het idee tot en met de industrialisatie en productie verantwoordelijk voor alle inkoop (tactisch en operationeel) voor Dutch United Instruments. Je werkt samen met de engineers en strategisch inkopers om de juiste leveranciers te selecteren of eventueel nieuwe leveranciers te sourcen. Jij bent verantwoordelijk voor het vormgeven en onderhouden van een passend netwerk aan leveranciers. Je rappoteert direct aan de directeur en stuurt een team aan van administratieve medewerkers binnen inkoop.

  Dutch United Instruments is sterk technisch gedreven organisatie en veel van wat we ontwikkelen en produceren zit op het randje van het maakbare. Een groot gedeelte van de toegevoegde waarde wordt geleverd door onze supply base en daarmee is dit een belangrijke schakel in het proces. Wij bouwen in Delft volwaardige systemen en vandaar dat focus ligt op betrouwbaarheid en kwaliteit van de leveranciers. Dutch United Instruments dekt de gehele keten af van ontwikkeling tot en met productie. Je zult dus met allerlei zeer interessante vraagstukken te maken krijgen waar niet altijd een pasklare oplossing voor te vinden is!

  Lees meer
 • Junior System Engineer Sync

  Junior System Engineer Sync

  Ben je geïnteresseerd om te werken in een nieuw bedrijf dat hightech engineering en complexe celkweekmodellen voor het testen van de veiligheid en werkzaamheid van geneesmiddelen samenbrengt? Werk je graag aan unieke projecten voor klanten of interne R&D? Dan komen we graag met je in contact.

  Sync Biosystems werd opgericht in 2022 met als doel Microfysiologische Systemen naar real-world toepassingen te brengen. We geloven er sterk in dat we met hightech engineering de huidige in-vitro assays kunnen verbeteren en het testen van geneesmiddelen en het modelleren van ziekten eenvoudiger en betrouwbaarder kunnen maken. We slaan een brug tussen in vitro biologie, microfluidics en mechatronica door nauwkeurige controle, (farma)kinetiek en automatisering te introduceren in bestaande assays zonder de complexiteit van celkweekprotocollen te vergroten.

  Lees meer
 • QA/RA Engineer

  QA/RA Engineer

  Heb je ervaring met Quality en Regulatory Affairs (QA/RA) op het gebied van ontwikkeling en certificering van high-tech systemen, robotische/autonome producten of space systems, en wil je werken in een dynamische omgeving met een grote diversiteit aan producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  QA/RA Engineer bij Demcon is een uitdagende functie met zeer diverse werkzaamheden, waarbij vaak nieuwe grenzen worden opgezocht. Je werkt nauw samen met alle disciplines binnen Demcon, maar hebt ook contact met externe partijen. We zijn op zoek naar iemand met een affiniteit met het gebied van ontwikkeling en certificering van verschillende (niet-medische) producten. Iemand die het daarbij ook interessant vindt om de ontwikkelingen bij te houden op bijvoorbeeld het gebied van wetgeving van robotica, autonome voertuigen of defensie, en dat kan vertalen naar werkwijzen binnen DEMCON.

  Lees meer