Business Developer Lifesciences & Health

Delft
Staff & Management
Medior
Solliciteer direct

Liefde voor Medical Devices of Systems? Jij weet van welke klantvraag onze engineers gelukkig worden. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon Life Sciences & Health een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie, op het gebied van Medical Systems en Devices.

Wat ga je doen?

Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor het vergroten en onderhouden van het marktaandeel van Demcon. Met jouw netwerk en ondernemerschap weet je potentiële klanten te identificeren, Demcon als technologieleverancier bij hen op de kaart te zetten en openingen te creëren waarbij de toegevoegde waarde van Demcon tot zijn recht komt. Bij bestaande klanten ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de, vaak langdurige, relatie met hen.

Nadat jij het eerste contact met een potentiële klant hebt gelegd, blijf je inhoudelijk betrokken tot de afronding van de offerte, daarna blijf je betrokken om de relatie met de klant te onderhouden en verstevigen. In nauwe samenwerking met de projectmanager en system engineers weet je de brede, vaak onvolledige, vraag van de klant om te zetten in een compleet projectvoorstel, inclusief faseovergangen en risicomanagement. Je bent daarbij in staat een goed oordeel te vormen over de technische problematiek om zo tot de kern van het probleem te komen. Daarbij weet jij de behoefte van de klant te koppelen aan de diensten die DEMCON te bieden heeft.

Wat breng je mee?

Afgeronde technische HBO of WO opleiding;

Minimaal 5 jaar commerciële werkervaring in project sales, bijvoorbeeld in de medical devices, photonics, high tech, medical systems of analytics branches;

Sterk commercieel vermogen: de klant en mogelijkheden voor Demcon goed kunnen inschatten;

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Bereidheid tot (internationaal) reizen.

Woonachtig in de buurt van Delft of Enschede

Wat bieden we jou?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

Een goed, marktconform salaris

31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag;

Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven

De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen

Een laptop en telefoon van het werk

Auto van de zaak en fietsenplan

Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen

Heb je nog vragen over deze functie?

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Hessel Edelijn, corporate recruiter via 088 11 52 000 of via recruitment@demcon.com.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van business developer? Dan zien we jouw CV graag tegemoet. Solliciteren kan via de  sollicitatieknop.

Unsolicited calls from recruiting or other placement agencies pursuant to this posting are not accepted.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."