Assemblage medewerker DUI

Delft
Production & Supply chain
Medior
Solliciteer direct

Wij zijn op zoek naar een gedreven assembly technician (monteur), die het interessant vindt om complexe metrologie systemen te monteren. 

Over Demcon

Dutch United Instruments is sterk technisch gedreven organisatie en veel van wat we ontwikkelen en produceren zit op het randje van het maakbare. Een groot gedeelte van de toegevoegde waarde wordt geleverd door onze supply base en daarmee is dit een belangrijke schakel in het proces. Wij bouwen in Delft volwaardige metrologie systemen die vanuit daar verscheept worden door de hele wereld. Dutch United Instruments dekt de gehele keten af van ontwikkeling tot en met productie. Je zult dus met allerlei zeer interessante vraagstukken te maken krijgen waar niet altijd een pasklare oplossing voor te vinden is!

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Dutch United Instruments is ontwikkelaar en producent van geavanceerde instrumenten voor metrologie en kwalificatie van hoogwaardige optiek.

Wat ga je doen?

Assembleren en testen van high tech metrologie systemen. Het bouwen en testen van een systeem duurt doorgaans tussen 8-12 weken;

Werken aan seriematige bouw of aan echte maatwerksystemenen of een mix hiertussen. We stemmen samen af waar je het best in je kracht staat; 

Binnenkomende materialen boeken we wekelijks gezamenlijk binnen; 

Je helpt mee om de werkplaats en het magazijn op orde te houden; 

Je gaat in dagdienst werken.

Wat breng je mee?

Je hebt affiniteit met techniek en passie voor het vak; 

Je beheerst de Nederlandse taal goed; 

Je hebt een afgeronde opleiding op tenminste mbo-niveau in een technische richting, bij voorkeur in werktuigbouwkunde of elektrotechniek; 

Je hebt algemene mechanische montage-/ sleutel- / machinebouw ervaring; 

Je bent betrokken en enthousiast. 

Wat bieden we jou?

Bij Dutch United Instruments kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf.

Ondernemend als we zijn, zetten we ons volledig in om complexe technische uitdagingen op te lossen. Met onze multidisciplinaire teams nemen we eigenaarschap in projecten door onze klanten te voorzien van werkende oplossingen en hen toegevoegde waarde te bieden. Dit creëert vele mogelijkheden voor jou, waaronder een grote verscheidenheid aan werk en mogelijkheden om je carrière te ontwikkelen. Zowel via hands on ervaring met mooie projecten, als via ons intern kennisuitbreidingsprogramma, Demcon Academy, krijg je alle kansen voor professionele groei. Wij moedigen onze medewerkers aan om eigen initiatief te nemen en faciliteren dit door je de juiste voorwaarden te bieden in een open en kansrijke omgeving. 

Verder kan je rekenen op onder andere:

Een goed, marktconform salaris;

31 vrije dagen en 8% vakantiegeld;

Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;

Volg via de Demcon Academy opleidingen of cursussen waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;

Een laptop van het werk;

Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Dankzij onze enthousiaste en betrokken collega’s is de bedrijfscultuur te omschrijven als informeel en open met korte communicatielijnen.

Heb je nog vragen over deze functie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met recruitment via recruitment@demcon.com of vragen naar Hessel Edelijn (Corporate Recruiter).

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."