Business developer

Groningen
Staff & Management
Lead / senior
Solliciteer direct

Als business developer bij Demcon industrial systems draag je bij aan het vergroten van de omzet door het binnenhalen en ontwikkelen van nieuwe klanten in binnen- en buitenland. Zowel voor de eigen vestiging als ook voor de hele DIS-groep.

Over Demcon

Demcon industrial systems is onderdeel van de succesvolle Nederlandse Demcon group, een high-end technologie leverancier van producten en systemen. Voor meer informatie kijk op https://dis.demcon.com/nl/.

Wat ga je doen?

  • Je bent steeds op zoek naar kansen, weet nieuwe potentiele klanten te identificeren en te bezoeken. Je weet leads om te zetten tot solide projecten waarbij DIS in haar kracht staat;

  • Je werkt aan onze naamsbekendheid, zodat potentiele klanten ons nog beter weten te vinden; 

  • Je bent technisch inhoudelijk sterk en kunt op hoofdlijnen meedenken met de klant en inschatten wanneer het op Demcon aansluit. Je weet daarbij perfect hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden; 

  • Je werkt nauw samen met het management van de DIS-groep en denkt met ons mee over de strategische richting van het bedrijf.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde technische hbo+/academische opleiding;

  • Ervaring in de verkoop van technische projecten, je bent goed in het identificeren van nieuwe kansen en het spotten van markttrends; 

  • Energie, doelgerichtheid en een hands-on mentaliteit; 

  • Bereidheid tot (internationaal) reizen; 

  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een sterke pre.

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een bijzondere interessante, uitdagende en afwisselende functie waarbij je in contact komt met de nieuwste productietechnologie en zeer diverse projecten. Een bijzonder open, informele en platte organisatiecultuur, waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief en vrijheid. Een marktconform salaris. Een leaseauto, laptop, en smartphone zijn onderdeel van het pakket en noodzakelijk om de functie goed te kunnen uitoefenen. 

Heb je nog vragen over deze functie?

Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met Lars de Groot (managing director DIS Groningen) via M 0651 158 624 of Marleen Blanckenborg (coporate recruiter) op 088 – 115 20 00.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van business developer? Dan zien we jouw cv graag tegemoet. Solliciteren kan via de sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."