Vandaag inspelen op de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Demcon introduceert nieuwe merkpositionering met ‘imagine tomorrow. challenge today.’

Demcon introduceert vandaag haar nieuwe merkpositionering met een nieuw merkverhaal, nieuwe huisstijl, nieuwe website en de pay-off ‘imagine tomorrow. challenge today.’ Als leverancier van hoogwaardige technologische systemen wil Demcon haar positieve impact verder vergroten en met verschillende projecten bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen. De overtuiging van Demcon is dat we vandaag samen moeten werken aan de oplossingen van morgen.

Samen voor morgen
Dennis Schipper, CEO Demcon Group: “Wij werken aan technologie die oplossingen kan bieden voor complexe vraagstukken. Vraagstukken die in de meeste gevallen direct of indirect van invloed zijn op de mensen of de wereld om ons heen. Bij Demcon bevinden we ons in de positie om een bijdrage te leveren en om met oplossingen te komen voor allerlei maatschappelijke vraagstukken, voor nu en voor toekomstige generaties. Vanuit onze visie voor 2030 willen we de maatschappij breed van dienst zijn, of het nou gaat om bijvoorbeeld medische oplossingen of het bijdragen aan de veiligheid, duurzame oplossingen voor uitdagingen rondom thema’s als water en energie.”

imagine tomorrow. challenge today.
Demcon heeft dit alles samengevat in een nieuwe merkpositionering: ‘imagine tomorrow. challenge today’. De nieuwe merkvideo van Demcon geeft aan waar het bedrijf voor staat en hoe ze daaraan proactief werkt. Deze merkvideo is gerealiseerd door Demcon nymus3D. De nieuwe merkpositionering en de doorvertaling naar de nieuwe huisstijl, pay-off, website en alle uitingen zijn gerealiseerd in samenwerking met het bureau Artica.