Werkstudent – Johan Sports Delfts

Delft
Visualization
Student
Apply now

Lijkt het je leuk om te ondersteunen in marketing en sales bij een Sport Tech bedrijf? Demcon johan sports is op zoek naar een werkstudent!

Studeer je in Delft en ben je op zoek naar een (bij)baan op loopafstand van de Universiteit Delft? Bij Demcon johan sports zijn we op zoek naar een ijverige en flexibele werkstudent. En dat op slechts 100 meter van de collegebanken. Je bent verantwoordelijk voor onder andere het vernieuwen van de website en bijhouden van sociale media accounts en het open houden van een oog naar nieuwe kansen en mogelijkheden om ons bedrijf beter in de markt te zetten.

Als je bij ons op kantoor komt werken zijn er veel verschillende taken die uitgevoerd kunnen worden, maar het belangrijkste is dat je zelf prioriteiten kan stellen en de taken zelf in kan plannen wanneer jij er tijd voor hebt. De taken verschillen van het vernieuwen en updaten van onze website en het bijhouden van LinkedIn tot helpen bij de organisatie van een beurs. Ook het bekijken van nieuwe mogelijkheden waar ons bedrijf zichzelf meer kan laten zien is zeer welkom.

About Demcon

JOHAN Sports is een sporttechnologiebedrijf uit Delft en is onderdeel van Demcon Technology Group. Bij JOHAN Sports worden GPS & hartslag trackers gemaakt voor voetbal & hockey teams om de performance van spelers te optimaliseren. Aan de hand van deze spelersdata, die wordt verzameld met deze trackers, wordt het trainingsprogramma aangepast en geoptimaliseerd voor iedere speler. Onlangs heeft JOHAN Sports een nieuwe tracker op de markt gebracht: PACER. Deze tracker bevat de nieuwste technologie: GPS & Hartslag in 1 en bovendien wordt alle data live gemonitord op de live applicatie van JOHAN Sports. Kortom, een geweldige sporttechnologie, die de aandacht verdient.

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon johan sports is een ontwikkelaar van GPS-volgsystemen voor het bewaken van de gezondheid en het verbeteren van de prestaties van sportteams.

What are you going to do?

Jij gaat de performance van onze social media kanalen optimaliseren, want Instagram, X, en Linkedin zijn platformen waar jij in thuis bent. Je maakt de mooiste video’s en weet een verhaal neer te zetten bij de doelgroep. Samen met de Marketeer bij JOHAN Sports ben je verantwoordelijk voor het online promoten van het nieuwe PACER systeem bij voetbal- en hockeyclubs om zo top-of-mind te zijn. Je bedenkt een plan om wekelijks nieuwe creatieve content te creëren, die aansluit bij de doelgroep. Jij houdt de contentplanning nauwlettend in de gaten en zorgt voor de verdere opvolging.

Up-to-date houden van de website en sociale media

Grafisch ontwerpwerk, voor bijvoorbeeld flyers of sociale media

Helpen bij het organiseren van evenementen

Eigen ideeën introduceren op gebied van marketing en sales

Marktonderzoek 


What do you bring to the table?

Beschikbaarheid van minimaal 1 werkdag per week (8 uur)

Verantwoordelijkheidsgevoel

Ervaring met wordpress

Ervaring met grafisch ontwerpen (adobe photoshop / illustrator / indesign) is een pré

What do we offer you?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. 

Flexibele werkgever, waar je zelf bepaalt hoeveel je werkt

Een goed salaris

Goede bereikbaarheid vanaf de Universiteit Delft (op de TU Campus)

Do you have any questions about this position?

Heb je nog vragen over deze functie? We staan je graag te woord. Bel naar Hessel Edelijn (corporate recruiter) via 088 – 115 2000.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de stage? Dan zien we jouw cv graag tegemoet. Solliciteren kan via de  sollicitatieknop.

"bringing ambitious challenges to a success together."

application procedure.

Does this vacancy appeal to you and are you curious about the application process? This goes as follows:

1. Apply
You have applied! We will discuss it internally and respond as soon as possible.
2. Phone call
We got acquainted briefly and want to get to know each other better.
3. First call
See if there is a match from both sides and if the expectations are correct.
4. Second call
We investigate a possible collaboration more closely.
5. Offer
We both see the match! Let’s make you a suitable proposal.
6. Contract
Your response to the offer is positive. We are going to finalize the collaboration!