39 results

 • QA/RA specialist Eindhoven

  QA/RA specialist Eindhoven

  Heb jij ervaring met Quality and Regulatory Affairs op het gebied van ontwikkeling en certificering van medische producten? En wil je werken in een dynamische omgeving met een grote verscheidenheid aan producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Lees meer
 • Electrical engineer

  Electrical engineer

  DEMCON is zeer actief in twee soorten markten, namelijk die voor Hightech Systems en Medical Systems. Voor onze klanten in deze markt werken wij aan de meest uiteenlopende, maar altijd hoogwaardige oplossingen. In onze multidisciplinaire teams van engineers werken wij aan diverse projecten zoals een 3D-glasprinter, kwalificatietool, of draagbare bloeddrukmeter.

  Lees meer
 • Projectmanager high-tech systems

  Projectmanager high-tech systems

  Projecten managen op de grens van het technisch haalbare!

  Telkens streven we ernaar om het echte probleem boven water te krijgen en daar een oplossing voor te ontwikkelen. Daarbij combineren we onze creativiteit met onze brede expertise van mechatronica, systems engineering en tal van andere disciplines. Met industrialisatie en eigen productie maken we high-tech ambities tot werkelijkheid.

  Als project manager high-tech systems ben je de spil tussen de klant en het Demcon ontwikkelteam, waar precisie en technische uitdaging centraal staan. Zie: Projecten Hightech Systems

  Lees meer
 • React Native developer Johan

  React Native developer Johan

  We zijn op zoek naar een Mid-Senior level frontend / mobile developer met als standplaats Nederland om ons team te helpen innovatieve oplossingen te ontwikkelen en het bestaande systeem te ondersteunen.Bij JOHAN Sports begeleiden we sportteams om hogere prestaties te behalen en blessures te verminderen door Data Science en Sport Science te combineren. Gegevens worden verzameld via draagbare apparaten en/of webformulieren (bijv. GPS/hartslagtrackers, WebApp, mobiele applicaties).De meeste clubs kunnen het zich niet veroorloven of hebben niet de knowhow om met een prestatiemonitoringsysteem te werken. Wij richten ons op het betaalbaar en gebruiksvriendelijk maken van dergelijke technologieën voor sportteams op alle niveaus!

  Lees meer
 • UX UI designer

  UX UI designer

  Are you a UX UI designer with a drive to create solutions founded on user needs? Will you advocate and seek out user input at every stage of design within the complex domain of healthcare? Are you capable of designing intuitive and clear digital solutions and skilled in prototyping and validating your vision? Then help us to bring human-centered design into technically complex products which will impact human lives.

  Lees meer
 • Management assistant

  Management assistant

  Judith zoekt een leuke collega die samen met haar ervoor zorgt dat ‘alles’ op rolletjes blijft lopen  in Enschede.

  Lees meer
 • Allround machinebouwer

  Allround machinebouwer

  Ter uitbreiding van ons montageteam zijn wij op zoek naar een ervaren machinebouwer.

  Heb jij sterke mechanische en elektrotechnische vaardigheden en ben je in staat om zelfstandig te werken op basis van technische tekeningen? Dan ben jij de machinebouwer die wij zoeken!

  Lees meer
 • QA/RA Engineer

  QA/RA Engineer

  Heb je ervaring met Quality en Regulatory Affairs (QA/RA) op het gebied van ontwikkeling en certificering van high-tech systemen, robotische/autonome producten of space systems, en wil je werken in een dynamische omgeving met een grote diversiteit aan producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  QA/RA Engineer bij Demcon is een uitdagende functie met zeer diverse werkzaamheden, waarbij vaak nieuwe grenzen worden opgezocht. Je werkt nauw samen met alle disciplines binnen Demcon, maar hebt ook contact met externe partijen. We zijn op zoek naar iemand met een affiniteit met het gebied van ontwikkeling en certificering van verschillende (niet-medische) producten. Iemand die het daarbij ook interessant vindt om de ontwikkelingen bij te houden op bijvoorbeeld het gebied van wetgeving van robotica, autonome voertuigen of defensie, en dat kan vertalen naar werkwijzen binnen DEMCON.

  Lees meer
 • Mechanical engineer High Tech Systems

  Mechanical engineer High Tech Systems

  Als Mechanical Engineer het onmogelijke werkelijkheid zien worden? Bij Demcon acteer je op de grens van het technisch haalbare. Meer weten? Lees dan verder!

  Lees meer
 • Groepsleider software en elektrotechniek

  Groepsleider software en elektrotechniek

  Ben jij een inspirerende leidinggevende die energie krijgt van het  creëren en begeleiden van high performing teams?.

  Lees meer
 • Natuurkundig engineer

  Natuurkundig engineer

  Simulaties, Elektromagnetisme, Mechanica, Flow & heat transfer, spreken deze woorden jou aan? Dan ben jij de natuurkundige die we zoeken voor DEMCON Multiphysics in Enschede!

   

  Lees meer
 • Service coördinator

  Service coördinator

  Voor Demcon convergence zijn wij op zoek naar een gedreven technische en commerciële service coördinator voor de eerstelijns service aan onze wereldwijde installed base van vloeistof- en gassystemen.

  Kernwoorden: gestructureerd, communicatief vaardig en technisch.

  Lees meer
 • Natuurkundig engineer

  Natuurkundig engineer

  Multiphysics | Simulaties | Elektromagnetisme | Mechanica | Flow & heat transfer |


  Spreken deze woorden jou aan? Dan ben jij de natuurkundige die we zoeken voor DEMCON Multiphysics in Eindhoven.

  Lees meer
 • Electronics engineer High Tech Systems

  Electronics engineer High Tech Systems

  Ben je op zoek naar een afwisselende baan als electronics engineer waar je met multifunctionele teams werkt aan diverse oplossingen voor klanten en wil je bijdragen aan het uitbouwen van een team. Lees dan verder.

  Lees meer
 • Service & test engineer

  Service & test engineer

  Voor een nieuwe bedrijfsunit binnen Demcon production zijn we op zoek naar ondernemende (lead) service en test engineers met een hart voor techniek, die niets liever zien dan een systeem dat ‘tot leven komt’ en ‘doet wat het moet doen’. 

  Lees meer
 • Project Manager High Tech

  Project Manager High Tech

  Vorm jij graag de brug tussen klant en eigen team? En wil jij sturing geven aan projecten op de grens van het technisch haalbare? Lees dan snel verder! 

  Lees meer
 • Software engineer high tech

  Software engineer high tech

  Heb je werkervaring met C++ en wil je vrijheid, impact en ontwikkeling in je werk? Dan past de rol van software engineer bij DEMCON bij jou!

  Lees meer
 • Prototype engineer Unmanned Systems

  Prototype engineer Unmanned Systems

  Verken jij graag nieuwe gebieden? Wij zijn een van de weinigen die zich bevinden in de markt van onbemande autonome boten. Er is daarom nog veel te ontdekken! Hierbij hoort snelle ontwikkeling, creatieve oplossingen en een ondernemersgeest.

  Lees meer
 • Linux system administrator

  Linux system administrator

  In de mix van Windows en Linux zijn we op zoek naar een volgende Linux Administrator om ons team te versterken. In de centraal geregelde IT omgeving voor alle Demcon bedrijven word je mede verantwoordelijk voor alle Linux gerelateerde werkzaamheden binnen de afdeling.

  Lees meer
 • Communication specialist (procedure gestart)

  Communication specialist (procedure gestart)

  Ligt jouw talent bij content & creatie? En weet hoe je een boodschap overbrengt aan een breed publiek? Inspireer jij met jouw enthousiasme onze collega’s en ben je een echte team player? Kom dan ons Demcon communicatieteam versterken! 

  Lees meer
 • Juridisch medewerk(st)er

  Juridisch medewerk(st)er

  Contractrecht, compliance, arbeidsrecht zijn zomaar een paar gebieden waar je als juridisch medewerk(st)er binnen Demcon mee te maken kunt krijgen. Heb jij interesse in een brede juridische functie dan horen wij graag van jou.

  Lees meer
 • Back-End Developer

  Back-End Developer

  We zijn op zoek naar een Software Engineer die ervaring heeft met het werken met server-side technologieën om ons team te helpen innovatieve oplossingen te ontwikkelen en het bestaande systeem te ondersteunen.

  Bij JOHAN Sports begeleiden we sportteams om tot betere prestaties te komen en blessures te verminderen door Data Science en Sport Science te combineren. Gegevens worden verzameld van draagbare apparaten (bijv. GPS/hartslagmeters, WebApp, mobiele applicaties). 

  De meeste clubs kunnen het zich niet veroorloven of hebben niet de kennis om met een Performance Monitoring System te werken. Wij richten ons op het betaalbaar en gebruiksvriendelijk maken van dergelijke technologieën voor sportteams op alle niveaus! 

  We zijn onlangs overgenomen door Demcon en zijn een kleine maar ambitieuze groep mensen die nog steeds onafhankelijk opereert, dus je kunt een start-up omgeving verwachten terwijl je wordt ondersteund door een goede infrastructuur. We willen ons technische team uitbreiden en de ontwikkeling van het JOHAN Sports-ecosysteem versnellen.

  Als onderdeel van het backend-team help je bij het onderhoud en de ontwikkeling van onze backend-code en infrastructuur. Samen zorgen we ervoor dat gegevens van onze verschillende interfaces (gebruikersgericht en downstream) veilig en efficiënt door ons systeem stromen. 

  Je werkt samen met teamleden en andere stakeholders (business, operations, front-end, sportwetenschapper en hardwareontwikkelaar) om veelbelovende ideeën en features te bespreken, de technische haalbaarheid ervan te beoordelen en deze te vertalen naar oplossingen. Je bent meestal eigenaar van de feature/het project waaraan je werkt, van idee tot productie.

   Houd er rekening mee dat we niet van je verwachten dat je uitgebreide kennis hebt van alle onderstaande punten, maar je verwacht in de loop van de tijd ervaring op te bouwen op die gebieden als je lid wordt van het team. We willen dat je werkt aan wat je boeit, maar omdat je deel uitmaakt van een klein team, wordt het op prijs om soms ook andere taken te verrichten.

  Lees meer
 • Electronic engineer DUI

  Electronic engineer DUI

  Houd je van uitdagende vraagstukken die om een goed doordacht ontwerp vragen? Vind je het leuk om je kennis te delen? Dan ben jij misschien wel de Electronics engineer die wij zoeken bij Dutch United Instruments (DUI) in Delft!

  Lees meer
 • Groupleader: mechatronic system engineering

  Groupleader: mechatronic system engineering

  Werken met mensen die passie hebben voor techniek, innovatie en die allemaal de wereld een beetje mooier willen maken. Onze engineers zoeken een manager die hen de passende aandacht geeft om het beste uit zichzelf te halen.

  Nieuwsgierig naar het team? Kom met ons praten.

  Lees meer
 • QA/RA engineer medical systems

  QA/RA engineer medical systems

  Heb je ervaring met Quality en Regulatory Affairs (RA) op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek en wil je werken in een dynamische omgeving met een grote diversiteit aan producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  QA/RA Engineer bij Demcon is een uitdagende functie met zeer diverse werkzaamheden. Je werkt nauw samen met alle disciplines binnen Demcon, maar hebt ook contact met externe partijen. We zijn op zoek naar iemand met een aantal jaar ervaring in het RA vak op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek.

  Lees meer
 • Microsoft 365 Cloud Specialist

  Microsoft 365 Cloud Specialist

  Humor, gedreven, dienstverlenend, meedenkend en zelfstandig zijn kenmerken van de Demcon IT Backoffice. Heb jij gedegen kennis van Microsoft Cloud en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan is Demcon je nieuwe werkgever. Heb jij interesse, kom dan met ons praten!

  Lees meer
 • Applicatie ontwikkelaar

  Applicatie ontwikkelaar

  Introductie

  Lees meer
 • IT Backoffice medewerker / Systeem- Netwerkbeheerder

  IT Backoffice medewerker / Systeem- Netwerkbeheerder

  Humor, gedreven, dienstverlenend, meedenkend en zelfstandig zijn kenmerken van de Demcon IT Backoffice. Heb jij relevante ervaring en op zoek naar een nieuwe uitdaging, kom dan met ons praten.


  Lees meer
 • Lead assembly technician / hoofdmonteur

  Lead assembly technician / hoofdmonteur

  Wij zijn op zoek naar een gedreven lead assembly technician (hoofdmonteur), die het interessant vindt om complexe vloeistof en gas systemen te monteren, assembleren en testen.

  Naast je assemblagetaken coördineer je de werkzaamheden op de werkvloer en ben jij het eerste aanspreekpunt als het gaat om de productie. 

  Lees meer
 • Quality technician

  Quality technician

  Voor Demcon production zijn we op zoek naar een gedreven quality technician. Lijkt het je leuk om in een high tech productieomgeving bezig te zijn met het vrijgeven van producten en kwaliteitscontroles? En zou je ons aanspreekpunt in productie willen zijn op het gebied van kwaliteit? Dan word jij misschien wel onze nieuwe quality technician! 

  Je rapporteert aan de manager manufacturing en voor kwaliteit is de manager QA/RA je aanspreekpunt. 

  Lees meer
 • Optikingenieur / Optical Engineer (m/w/d) Med-Tech & High-Tech (mind. 35h/Woche)

  Optikingenieur / Optical Engineer (m/w/d) Med-Tech & High-Tech (mind. 35h/Woche)

  am Standort Münster

  zu sofort

  _______________________________________________________________________________________

  you are our tomorrow.

  Du bist wichtig. Für das, was wir erreichen wollen. Für das, was wir erreichen können. Wir sind Demcon.

  Ein High-End-Technologielieferant für Produkte und Systeme an 13 Standorten, der seit mehr als 25 Jahren besteht.

  Wir stellen technologisch komplexe Systeme her. Und das beginnt mit klugen Köpfen wie Deinem.

  Mit technologieorientierten Menschen. Mit über 1000 IngenieurInnen, EntwicklerInnen, ProjektmanagerInnen und Mitarbeitenden, die zukunftsweisende Arbeit leisten. Gemeinsam lösen wir gesellschaftliche Herausforderungen. Unter Verwendung unserer Expertise in Hightech-Systemen, Life Sciences & Health und der Smart Industry.

  Wir zählen auf Deine Vorstellungskraft und Deinen Drang, Herausforderungen anzunehmen.

  imagine tomorrow. challenge today.

  _______________________________________________________________________________________

  Lees meer
 • Electrical engineer

  Electrical engineer

  Werk als engineer mee aan de veiligheid van Nederland en Europa!

  Voor de bedreigingen van morgen moeten we vandaag aan de slag. DEMCON Defense & Security Systems werkt samen met de Nederlandse defensie aan een aantal thema’s: energievoorziening (elektriciteit, warmte, koeling) op grote schaal, zoals voor voertuigen of kampementen, en op kleine (draagbare) schaal; en autonome systemen, het ontwikkelen van technologie voor onbemande en (semi-)autonome systemen.

  Lees meer
 • PLC software engineer

  PLC software engineer

   Voor een nieuwe bedrijfsunit binnen Demcon production zijn we op zoek naar een PLC software engineer (Beckhoff), met een hart voor techniek én gestroomlijnde productieprocessen in machines.

  Lees meer
 • Security officer

  Security officer

  Help jij onze organisatie om de informatiebeveiliging verder te optimaliseren?  Lees meer
 • Senior 3D generalist – freelance

  Senior 3D generalist – freelance

  Demcon nymus 3D brings understanding and insight into complex research through world class visualisation. We aim to show the vast complexity of life in ways never done before. A combination of scientific understanding, artistic ability and continuous development throughout the organisation drives us to do work that raises the bar for the field of scientific visualisation world wide.

  Lees meer
 • Motion graphic designer – freelance

  Motion graphic designer – freelance

  Demcon nymus 3D brengt begrip en inzicht in complex onderzoek door middel van visualisatie van wereldklasse. Wij streven ernaar om de enorme complexiteit van het leven te laten zien op manieren die nooit eerder zijn gedaan. Een combinatie van wetenschappelijk inzicht, artistiek vermogen en voortdurende ontwikkeling binnen de organisatie drijft ons ertoe werk te doen dat de lat hoger legt voor wetenschappelijke visualisatie wereldwijd.

  Lees meer
 • Business developer

  Business developer

  Ben jij commercieel ingesteld, een strateeg in hart en nieren en heb je een passie voor high-tech systemen?  Werk je graag in een platte organisatie met korte lijnen en betrokken collega’s? En word je graag vrijgelaten in je werk? Dan past de vacature van business developer bij Demcon kryoz bij jou!

  Lees meer
 • Senior software engineer

  Senior software engineer

  Als senior software engineer maak je voor de machinebesturingen vanuit klantspecificaties de vertaalslag naar de benodigde software oplossingen.

  Lees meer
 • Software engineer high-tech systems (C#/WPF)

  Software engineer high-tech systems (C#/WPF)

  Ben je enthousiast, klantgericht en hou je van uitdaging en diversiteit kom dan het Demcon software engineering team versterken!

  Wij zijn op zoek naar een C# WPF software engineer met affiniteit voor machine besturingen voor mechatronische systemen. Je bent goed in staat om mee te denken met uiteenlopende vragen van de klant en weet dit te vertalen naar oplossing en voorstellen voor verbeteringen. Je komt te werken in een bestaand team waarin ruimte is voor verdere groei en ontwikkeling.

  De afdeling software engineering maakt software voor een grote variatie aan mechatronische systemen en producten. De expertise ligt zowel op het gebied van industriële besturingen als op pc applicaties. Ontwikkeling van industriële besturingen gebeurt object georiënteerd en draaien op een PLC. De PC applicaties zijn user interfaces van de mechatronische systemen of voor dataverwerking.

  Lees meer