Werkstudent – Marketing

Delft
Staff & Management
Student
Solliciteer direct

Lijkt het je leuk om te ondersteunen in marketing en sales bij een engineering bedrijf? Demcon unmanned systems is op zoek naar een werkstudent!

Studeer je in Delft en ben je op zoek naar een (bij)baan op loopafstand van de Universiteit Delft? Bij Demcon unmanned systems zijn we op zoek naar een ijverige en flexibele werkstudent. En dat op slechts 100 meter van de collegebanken. Je bent verantwoordelijk voor onder andere het vernieuwen van de website en bijhouden van sociale media accounts en het open houden van een oog naar nieuwe kansen en mogelijkheden om ons bedrijf beter in de markt te zetten.

Als je bij ons op kantoor komt werken zijn er veel verschillende taken die uitgevoerd kunnen worden, maar het belangrijkste is dat je zelf prioriteiten kan stellen en de taken zelf in kan plannen wanneer jij er tijd voor hebt. De taken verschillen van het vernieuwen en updaten van onze website en het bijhouden van LinkedIn tot helpen bij de organisatie van een beurs. Ook het bekijken van nieuwe mogelijkheden waar ons bedrijf zichzelf meer kan laten zien is zeer welkom.

Demcon unmanned systems (DUS) ontwikkelt en produceert hightech elektrische onbemande autonome vaartuigen (USV’s) voor inspectie-, monitoring- en onderhoudstoepassingen in binnenwateren, kust- en offshore-omgevingen. Wij leveren innovatieve oplossingen voor uiteenlopende sectoren, zoals defensie, veiligheid, industrie en de maritieme wereld. Als onderdeel van het Demcon-concern profiteren we van de synergie en expertise van een toonaangevend technologiebedrijf. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals die zich inzetten voor het ontwikkelen van geavanceerde onbemande systemen en het bieden van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten.

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken voor minimaal 1 werkdag per week? Solliciteer dan direct!

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon unmanned systems is ontwikkelaar en producent van onbemande systemen voor toepassingen ter land, ter zee en in de lucht. 

Wat ga je doen?

·        Up-to-date houden van de website en sociale media

·        Grafisch ontwerpwerk, voor bijvoorbeeld flyers of sociale media

·        Helpen bij het organiseren van beurzen en andere evenementen

·        Eigen ideeën introduceren op gebied van marketing en sales

·        Marktonderzoek


Wat breng je mee?

·        Beschikbaarheid van minimaal 1 werkdag per week (8 uur)

·        Verantwoordelijkheidsgevoel

·        Ervaring met wordpress

·        Ervaring met grafisch ontwerpen (adobe photoshop / illustrator / indesign) is een pré


Wat bieden we jou?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. 

·       Flexibele werkgever en in overleg kunnen we de uren bespreken

·       Een goed salaris

·       Goede bereikbaarheid vanaf de Universiteit Delft (op de TU Campus)


"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."