System Architect medical devices

Enschede
Engineering
Lead / senior
Solliciteer direct

Als system architect medical devices weet je hoe een medisch product ontwikkeld wordt en geef je vanuit je technische expertise richting aan de business.Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact.

Demcon life sciences & health is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie, op het gebied van life sciences & health.Wat ga je doen?

Jouw technisch inzicht, ervaring en probleemoplossend vermogen geeft onze klant vertrouwen. Je bent de beslisser van concept tot en met verificatie, van inventarisatie van de klantwens tot en met de oplevering van het prototype of product. Daarnaast begeleid je teams van engineers en houd je de vaart in het ontwikkelproces door het nemen van risico gebaseerde beslissingen. In de teams vervul je een leidende, inspirerende en coachende rol. Als multidisciplinair leider van teams in verschillende fases zorg je voor de beste oplossing voor de klant. Hierin heb je een uitzonderlijk hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid in het organiseren van je werkzaamheden.

In de projecten toon je je besluitvaardig vanuit technisch perspectief om zo het team en het project vooruit te helpen. Er wordt verwacht dat je projecten vormgeeft en ondernemerschap toont. Hierbij ben je een inspirator voor je collega’s. De hoge diversiteit aan klanten (van grote series steriele disposables, hoog complexe chirurgische systemen tot aan IVD systemen) en je betrokkenheid bij de verschillende fases van de gehele productontwikkeling maakt je dag enorm uitdagend en divers.


Wat breng je mee?

  • Een technische WO-opleiding afgerond
  • Ruime ervaring met medische productontwikkeling
  • Affiniteit met hardware ontwikkeling

Wat bieden we jou?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

  • Een goed, marktconform salaris
  • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven
  • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen
  • Een laptop en telefoon van het werk
  • Fietsplan
  • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen

Heb je nog vragen over deze functie?

Heb je nog vragen over deze functie? We staan je graag te woord. Bel naar Chris Nieuwenhuis, manager engineering of Marleen Blanckenborg, corporate recruiter via 088 115 2000.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van system architect? Dan zien we jouw CV graag tegemoet. Solliciteren kan via de  sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld."samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."