Stage: Social Media Johan Sports

Delft
Visualization
Student
Solliciteer direct

JOHAN Sports is een sporttechnologiebedrijf uit Delft en is onderdeel van Demcon Technology Group. Bij JOHAN Sports worden GPS & hartslag trackers gemaakt voor voetbal & hockey teams om de performance van spelers te optimaliseren. Aan de hand van deze spelersdata, die wordt verzameld met deze trackers, wordt het trainingsprogramma aangepast en geoptimaliseerd voor iedere speler. Onlangs heeft JOHAN Sports een nieuwe tracker op de markt gebracht: PACER. Deze tracker bevat de nieuwste technologie: GPS & Hartslag in 1 en bovendien wordt alle data live gemonitord op de live applicatie van JOHAN Sports. Kortom, een geweldige sporttechnologie, die de aandacht verdient.

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon johan sports is een ontwikkelaar van GPS-volgsystemen voor het bewaken van de gezondheid en het verbeteren van de prestaties van sportteams.

Wat ga je doen?

Jij gaat de performance van onze social media kanalen optimaliseren, want Instagram, X, en Linkedin zijn platformen waar jij in thuis bent. Je maakt de mooiste video’s en weet een verhaal neer te zetten bij de doelgroep. Samen met de Marketeer bij JOHAN Sports ben je verantwoordelijk voor het online promoten van het nieuwe PACER systeem bij voetbal- en hockeyclubs om zo top-of-mind te zijn. Je bedenkt een plan om wekelijks nieuwe creatieve content te creëren, die aansluit bij de doelgroep. Jij houdt de contentplanning nauwlettend in de gaten en zorgt voor de verdere opvolging.

Wat breng je mee?

· HBO opleiding Sportkunde/sportmarketing/commerciële economie

· Je hebt ervaring met social media

· Je bent creatief met foto’s en video’s

· Je hebt een grote interesse in sport (met name voetbal en/of hockey)

· Je bent sociaal aangelegd en hebt sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands & Engels.

· Je kan zelfstandig werken, hebt een pro-actieve houding en kan goed met deadlines werken

· Pre: je hebt ervaring met schrijven van artikelen of bloggen

· Pre: je hebt kennis en/of ervaring met Wordpres

Wat bieden we jou?

· De mogelijkheid om een kennisnetwerk in de sport op te zetten.

· Een informele, sportieve werkomgeving.

· Inhoudelijke begeleiding

· De stageperiode duurt 5/6 maanden, 4/5 dagen in de week (thuiswerken is mogelijk)

· Een stagevergoeding van 350EUR per maand

Heb je nog vragen over deze functie?

Heb je nog vragen over deze functie? We staan je graag te woord. Bel naar Hessel Edelijn (corporate recruiter) via 088 – 115 2000.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de stage? Dan zien we jouw cv graag tegemoet. Solliciteren kan via de  sollicitatieknop.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."