Vind jouw plek bij DEMCON

sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Wil je solliciteren op een van onze vacatures? Dan ontvangen wij graag jouw cv en een korte motivatie. Ga naar de vacature die je belangstelling heeft en klik op de knop ‘Solliciteer direct’ om deze in te sturen. Staat er geen passende vacature tussen, maar ben je wel enthousiast geworden voor een baan bij Demcon? Stuur dan een open sollicitatie en we kijken of er mogelijkheden zijn die aansluiten bij jouw profiel.

Sollicitatieprocedure

Jouw sollicitatie en cv komen terecht bij onze recruitmentafdeling. Jij ontvangt een bevestiging van je sollicitatie. Vervolgens gaan we na of jouw opleiding en ervaring aansluiten bij Demcon. Als dit zo is, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Zien we tijdens dat gesprek aanknopingspunten, dan bespreken we met jou meteen de vervolgprocedure. Die is niet altijd hetzelfde maar wel altijd duidelijk en concreet.

Je zult tijdens de gesprekken altijd spreken met je toekomstige leidinggevende en een collega. Een recruiter sluit ook aan tijdens een van de gesprekken. Pas jij goed bij Demcon, zowel in persoonlijke als professionele zin, dan kun je vaak snel aan de slag.