smart machine base.

Bedrijven in de maakindustrie vragen betrouwbare innovatieve productiesystemen een korte levertijd. Daarom hebben wij voor de ontwikkeling van productieoplossingen geïnvesteerd in standaardisatie. We combineren toepassing van industriële standaardcomponenten en modularisatie van veelvoorkomende deelsystemen met innovatief maatwerk.

snelle configuratie.

Wij hebben een modulair standaardmachineplatform ontwikkeld, met basisblokken, maar geven hierin voldoende ruimte voor klantspecifieke oplossingen. Het ontwerp van onze Smart Machine Base (SMB) is gebaseerd op S88 (ANSI/ISA-88), een standaard voor het structureren van werkprocessen. Op een frame van 1.200 mm x 1.600 mm bouwen we standaardbouwblokken voor allerlei functionaliteit. Meestal zijn die in meerdere varianten flexibel te configureren en snel klantspecifiek te maken. Voor de mechatronische besturing gebruiken we ons eigen BRIX-softwareplatform, dat ook een modulaire architectuur heeft.

Slider-Case-Smart-Machine-Base-Demcon
Slider-Case-Smart-Machine-Base-Demcon-2
Slider-Case-Smart-Machine-Base-Demcon-3
Slider-Case-Smart-Machine-Base-Demcon-4
Slider-Case-Smart-Machine-Base-Demcon-5
Slider-Case-Smart-Machine-Base-Demcon-6
wij ontwikkelen de beste technische productieoplossingen. ”

hoogwaardig maatwerk.

Voor klantspecifieke toepassing bouwen we een complete machine op met een of meerdere (geschakelde) SMB’s. Daarin integreren we het benodigde primaire klantproces. Zo nodig voegen we functionele eenheden toe, zoals een rondloopsysteem, een handwerkplek, een pick&place-unit (robotarm) of een dispensing systeem. Ook hebben we de expertise in huis voor ontwikkeling van nieuwe, hoogcomplexe productiestappen. Zo realiseren we de beste technische oplossing door het complete proces te optimaliseren.

Content-Case-Smart-Machine-Base-Demcon
Contact-Edwin-Gerritsen-Demcon

“onze SMB biedt flexibiliteit en snelheid.”

Omdat onze SMB in de basis al is uitgewerkt, kunnen we razendsnel automatiseringsoplossingen in 3D CAD visualiseren. Door deze krachtige aanpak komen we in de conceptfase samen met de klant tot een goede oplossing. Vervolgens ronden we met inzet van onze SMB-bouwstenen klantprojecten snel en met een bewezen hoogwaardig resultaat af.