Senior projectmanager life sciences & health

Enschede
Project management
Lead / senior
Solliciteer direct

Vorm jij graag de brug tussen klant en eigen team? En wil jij sturing geven aan projecten op de grens van het technisch haalbare? Dan ben jij de projectleider die we zoeken voor onze vestiging in Enschede.

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact.

Demcon life sciences & health is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie, op het gebied van life sciences & health.

Wat ga je doen?

Als project manager ben je de spil tussen de klant en het eigen ontwikkelteam. Je geeft sturing aan de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten. Je overziet en managet het hele traject van offerte (bijbehorende uitgangspunten, conceptvorming, risico’s, urenbudget en planning) tot en met realisatie van het project bij de klant. Daarnaast bewaak je de technische voortgang, de planning en het budget. Bij eventuele knelpunten ben jij in staat proactief te schakelen. Tot slot zorg je voor uitstekende communicatie met de klant, voor draagvlak binnen het projectteam en voor interne communicatie binnen Demcon.

Wat breng je mee?

 • Afgeronde technische wo-opleiding en uitgebreide kennis in eigen technisch vakgebied; 
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring; 
 • Planmatige instelling en resultaat- en oplossingsgerichtheid; 
 • Emphatisch vermogen en een enthousiasmerende persoonlijkheid; 
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Wat bieden we jou?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris 
 • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag 
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven 
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen 
 • Een laptop en telefoon van het werk 
 • Fietsplan 
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen

Heb je nog vragen over deze functie?

Heb je nog vragen over deze project manager unctie? We staan je graag te woord. Bel naar Jeroen Huijben (managing director Demcon life sciences & health) of Marleen Blanckenborg (corporate recruiter) via +31 (0)88 – 115 20 00. Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van project manager? Dan zien we jouw cv graag tegemoet. Solliciteren kan via de  sollicitatieknop.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."