Senior Project Manager Medical Systems

Delft
Project management
Lead / senior
Solliciteer direct

Introductie

Vorm jij graag de brug tussen klant en eigen team? Kun je schakelen tussen abstractie en details en heb je ruime ervaring in het aansturen van projecten in medische productontwikkeling? Dan ben jij de project manager die we zoeken voor onze vestiging in Delft.

Projecten bij DEMCON zijn complex, zowel organisatorisch als ook technisch. Om nog meer uitdagende projecten uit te kunnen voeren, zoeken we een pragmatische, doelgerichte en enthousiaste professional om de lead te nemen.

Organisatie

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon advanced mechatronics is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie. 

Functie

Als project manager medical systems ben je de spil tussen de klant en het DEMCON-ontwikkelteam. Je geeft sturing aan de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten. Je overziet en bent verantwoordelijk voor het hele traject, van offerte (bijbehorende uitgangspunten, conceptvorming, risico’s, urenbudget en planning) tot en met de eindrealisatie en oplevering bij de klant. Je bewaakt technische voortgang, planning en het budget. Ook onderhoud je de relatie met de klant. Hierdoor beheer je het project van kop tot staart waarbij je de details niet uit het oog verliest.

Je schakelt proactief op knelpunten. Je zorgt voor uitstekende communicatie met de klant om draagvlak binnen het projectteam te creëren en een goede interne communicatie binnen DEMCON te behouden. Je kunt je richten op de interne aspecten van de projectuitvoering en terwijl je tegelijkertijd ook verantwoordelijkheid neemt voor de commerciële aspecten. De projecten variëren van een deelontwikkeling of een proof of principle-opstelling tot een totaalsysteemoplossing voor onze klanten in de medische sector.

Functie-eisen

 • Een afgeronde technische WO-opleiding en brede interesse in complexe mechatronische systemen;
 • Ruime relevante werkervaring, bij voorkeur in de medische industrie;
 • Je bent op de hoogte van de medische standaarden zoals ISO 13485 en NEN 62304 en MDD/MDR;
 • Resultaat- en klantgericht met een planmatige instelling;

Aanbod

Bij DEMCON kom je terecht in een dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf. We hechten veel waarde aan een fijne werkplek. Zo voorzien we je graag van zit-stabureaus en dubbele schermen op kantoor. Daarnaast hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris;
 • 31 vrije dagen en 8% vakantiegeld;
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Volg via de Demcon Academy opleidingen of cursussen waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
 • Een telefoon en laptop van het werk;
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Inlichtingen

Voor vragen, neem gerust contact op met recruitment via recruitment@demcon.com. Solliciteren kan via de sollicitatieknop.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."

sollicitatieprocedure.

Lijkt deze vacature je wat en ben je benieuwd naar het sollicitatieproces? Dat verloopt als volgt:.

 1. Solliciteren
  Je hebt gesolliciteerd! We bespreken het intern en reageren zo snel mogelijk.
 2. Telefoongesprek
  We hebben kort kennis gemaakt en willen elkaar beter leren kennen.
 3. Eerste gesprek
  Kijken of het van beide kanten klikt en of de verwachtingen kloppen.
 4. Tweede gesprek
  We gaan dieper in op een mogelijke samenwerking.
 5. Aanbod
  We zien beiden de match! Laten we een passend voorstel doen.
 6. Contract
  Je reactie op het aanbod is positief. We gaan de samenwerking definitief maken!