Senior electronics engineer

Enschede
Engineering
Lead / senior
Solliciteer direct

Introductie

Ben jij een teamspeler met ervaring in het ontwerpen van elektronica? Kun je zelfstandig werken en vind je het ook leuk om mensen te coachen? Kom met ons praten.


Organisatie

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon life sciences & health is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie, op het gebied van life sciences & health.Functie

Bij DEMCON werken de electronics engineers aan custom elektronica voor producten die variëren van sport trackers tot medische systemen. Hiervoor hebben we expertise op het gebied van sensoren, draadloze technologie, motion en data-acquisitie. In onze producten spelen de interfaces tussen mechanica, software en elektronica een belangrijke rol. Je komt dus te werken binnen een multidisciplinar team.

Jouw taken

Als senior electronics engineer variëren jouw werkzaamheden van het ontwerpen van de architectuur tot aan het uitwerken en testen van het elektronische systeem en integratie in het uiteindelijke product. Dankzij jouw analytische en conceptuele vermogen ben jij van grote waarde tijdens de specificatie- en conceptfase. Je werkt daarbij veel samen met de klant en de systeem architect. In nauwe afstemming met hen en met de andere disciplines in het project kom je tot de beste oplossing voor het systeem.

Daarnaast neem je de verantwoordelijkheid voor het elektronica werkpakket binnen het project, waarbij je een team van ontwerpers aanstuurt en begeleid.

Functie-eisen

 • een afgeronde hbo of wo-opleiding Elektrotechniek;
 • minimaal 5 jaar ervaring met elektronica ontwerp;
 • ervaring met het aansturen en coachen van een team;
 • goed analytisch en conceptueel vermogen;
 • een hands-on mentaliteit en je bent creatief, zorgvuldig en gericht op resultaat.

Aanbod

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris;
 • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag;
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
 • Een laptop en telefoon van het werk;
 • Fietsplan;
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.Inlichtingen

Heb je nog vragen over deze functie? We staan je graag te woord. Bel naar Tanja Kauffman (groupleader electronics engineering) via 088 – 115 2000.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van electronics engineer? Dan zien we jouw cv graag tegemoet. Solliciteren kan via de sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld."samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."

sollicitatieprocedure.

Lijkt deze vacature je wat en ben je benieuwd naar het sollicitatieproces? Dat verloopt als volgt:.

 1. Solliciteren
  Je hebt gesolliciteerd! We bespreken het intern en reageren zo snel mogelijk.
 2. Telefoongesprek
  We hebben kort kennis gemaakt en willen elkaar beter leren kennen.
 3. Eerste gesprek
  Kijken of het van beide kanten klikt en of de verwachtingen kloppen.
 4. Tweede gesprek
  We gaan dieper in op een mogelijke samenwerking.
 5. Aanbod
  We zien beiden de match! Laten we een passend voorstel doen.
 6. Contract
  Je reactie op het aanbod is positief. We gaan de samenwerking definitief maken!