QA/RA engineer medical systems

Enschede
Quality & HSE
Medior
Solliciteer direct

Heb je ervaring met Quality en Regulatory Affairs (RA) op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek en wil je werken in een dynamische omgeving met een grote diversiteit aan producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

QA/RA Engineer bij Demcon is een uitdagende functie met zeer diverse werkzaamheden. Je werkt nauw samen met alle disciplines binnen Demcon, maar hebt ook contact met externe partijen. We zijn op zoek naar iemand met een aantal jaar ervaring in het RA vak op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek.

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon life sciences&health is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie. 

Wat ga je doen?

Als QA/RA Engineer maak je deel uit van het quality team bij de ontwikkelingsmaatschappij van Demcon in Enschede. De QA/RA Engineer maakt deel uit van het het multidisciplinaire projecteam. Je bent binnen dit team het aanspreekpunt op het RA gebied van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek. Je activiteiten zullen betrekking hebben op de ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek.

Als QA/RA Engineer is het jouw uitdaging om de veiligheid van het product en de juiste werkwijzen in lijn met ons kwaliteitssysteem te borgen. Binnen de ontwikkelprojecten ben je verantwoordelijk voor de product veiligheid, bepalen je welke wet- en regelgeving van toepassing is en stemmen je deze zaken af met de klant. Voor certificering brengen je de technical file op orde.

 

Wat breng je mee?

 • Opleiding richting Biomedische technologie, Technische Geneeskunde, Gezondheidswetenschappen of een technische opleiding (wo werk- en denkniveau) 
 • Minimaal 2 jaar ervaring in het RA vak op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten en/of medische producten voor in vitro diagnostiek 
 • Analytische vaardigheden en je snapt de taal van de engineers 
 • Jij bent een teamspeler, legt makkelijk contact, communiceert en schakelt goed op diverse niveaus zowel richting projectteam als klant 
 • Jij bent accuraat, overtuigend en pragmatisch


Wat bieden we jou?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris
 • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag 
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen
 • Een laptop en telefoon van het werk
 • Fietsplan
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen

Heb je nog vragen over deze functie?

Heb je nog vragen over deze functie? We staan je graag te woord. Bel naar Milou ten Hove, manager QA/RA of marleen Blanckenborg, corporate recruiter, via +31(0)88 – 115 20 00.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van QA/RA engineer? Dan zien we jouw CV graag tegemoet. Solliciteren kan via de  sollicitatieknop.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."