Projectleider Medical Devices

Maastricht
Project management
Lead / senior
Solliciteer direct

Weet jij een brug te slaan tussen de internationale klant en je projectteam? En weet jij als Projectleider het overzicht te bewaren bij complexe medische productontwikkeling? Lees dan snel verder! 

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon advanced mechatronics is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie. 

Wat ga je doen?

In deze functie ben je de schakel tussen de klant en het ontwikkelteam van Demcon binnen onze medische business unit. Je kunt zelfstandig multidisciplinaire en complexe processen aansturen en klanttevredenheid betreft één van je focus punten.

In het bijzonder creëert Demcon mechatronische oplossingen voor klanten met engineering uitdagingen op het gebied van medical devices. Je bent verantwoordelijk voor het managen van de complete V-Cycle, van ontwikkeling tot productie/ certificering met oog op de klantverwachting, veiligheid en regelgeving.

Als Projectleider binnen Demcon beheer je de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van je projecten. Je overziet en bent verantwoordelijk voor het gehele proces, van offerte tot oplevering van het gehele project met de klant.

Je bewaakt de technische voortgang binnen tijd, scope en budget. Naast het onderhouden van de klantenrelatie, ben je een inspirerend leider en tevens een coach richting de medewerkers. Je verliest daarbij de details niet uit het oog.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde technische masteropleiding met minimaal drie jaar werkervaring;
 • Ruime ervaring als (technisch) projectleider/ projectmanager gericht op mechatronische productontwikkeling binnen multidisciplinaire teams met een focus op Medical Devices;
 • Coachende vaardigheden, enthousiasmerende persoonlijkheid en een technische sparringpartner;
 • Vloeiende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, staat open voor het leren van de Nederlandse taal.

Wat bieden we jou?

Binnen Demcon hechten we waarde aan een prettige werkplek. Wij voorzien je graag van de juiste tools binnen een mooie werkplek. Daarnaast hebben we heerlijke koffie en staat er elke week gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kun je rekenen op:

 • Een goed, marktconform salaris;
 • 31 vrije dagen en 8% vakantiegeld;
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Het volgen van cursussen of zelfs het volgen van cursussen via de Demcon Academy waarmee je je kennis verder kunt ontwikkelen;
 • Een laptop en telefoon van het werk;
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Heb je nog vragen over deze functie?

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lise Desmense (Corporate Recruiter) via +31 6 82 18 17 84. We kijken uit naar je reactie!

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."

sollicitatieprocedure.

Lijkt deze vacature je wat en ben je benieuwd naar het sollicitatieproces? Dat verloopt als volgt:.

 1. Solliciteren
  Je hebt gesolliciteerd! We bespreken het intern en reageren zo snel mogelijk.
 2. Telefoongesprek
  We hebben kort kennis gemaakt en willen elkaar beter leren kennen.
 3. Eerste gesprek
  Kijken of het van beide kanten klikt en of de verwachtingen kloppen.
 4. Tweede gesprek
  We gaan dieper in op een mogelijke samenwerking.
 5. Aanbod
  We zien beiden de match! Laten we een passend voorstel doen.
 6. Contract
  Je reactie op het aanbod is positief. We gaan de samenwerking definitief maken!