Project Manager Life science and health

Eindhoven
Project management
Medior
Solliciteer direct

Vorm jij graag de brug tussen klant en eigen team? En wil jij sturing geven aan projecten op de grens van het technisch haalbare? Dan ben jij de projectleider die we zoeken voor onze vestiging in Best! 

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. DemconLife science & Health is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van conept tot realisatie.

Wat ga je doen?

Als projectmanager bij Demcon Life science& Health ben je de schakel tussen de klant en het interne ontwikkelteam. Je stuurt de technische, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten aan. Je overziet en beheert het hele proces van offerte (bijbehorende aannames, conceptvorming, risico’s, urenbudget en planning) tot de realisatie van het projectdoel bij de klant.

Daarnaast bewaak je de technische voortgang. Bij eventuele knelpunten ben je in staat om proactief in te grijpen. Tot slot zorg je voor een uitstekende communicatie met de klant, ondersteuning binnen het projectteam en interne communicatie binnen Demcon.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde technische wo-opleiding en uitgebreide kennis in eigen technisch vakgebied;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als (technisch) projectleider / projectmanager gericht op development / productontwikkeling;
  • Empathisch vermogen en een enthousiasmerende persoonlijkheid.

Wat bieden we jou?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo voorzien we je graag van de juiste tools binnen een mooie werkplek. Daarnaast hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

  • Een goed, marktconform salaris;
  • 31 vrije dagen en 8% vakantiegeld;
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;
  • Volg via de Demcon Academy opleidingen of cursussen waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
  • Een laptop en telefoon van het werk;
  • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Heb je nog vragen over deze functie?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bibi van Berlo, Corporate Recruiter, via 088-1152400.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."