Project Manager High Tech

Eindhoven
Project management
Medior
Solliciteer direct

Vorm jij graag de brug tussen klant en eigen team? En wil jij sturing geven aan projecten op de grens van het technisch haalbare? Lees dan snel verder! 

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon high tech systems is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie.

Wat ga je doen?

Als Projectleider High Tech ben je de spil tussen de klant en het Demcon ontwikkelteam binnen onze High Tech business unit. Binnen deze business unit staat precisie en technische uitdaging centraal. We creeëren vaak speciale “one of” machines die op de mu nauwkeurig werken en werken op de grens van het technisch haalbare. Dit is vaak, maar niet uitsluitend voor de semicon industrie. 

In de rol van Projectleider geef je sturing aan de organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten. Je overziet en bent verantwoordelijk voor het hele traject, van offerte (bijbehorende uitgangspunten, conceptvorming, risico’s, urenbudget en planning) tot en met realisatie van het project bij de klant. Je bewaakt de voortgang, planning en het budget. Ook onderhoud je de relatie met de klant. Hierdoor beheer je het project van kop tot staart waarbij je de details niet uit het oog verliest.

Je schakelt proactief op knelpunten. Je zorgt voor uitstekende communicatie met de klant om draagvlak binnen het projectteam te creëren en een goede interne communicatie binnen Demcon te behouden. Je bent intern gericht, maar ook verantwoordelijk voor het commerciële aspect. De projecten variëren van een deelontwikkeling of een proof of principle-opstelling tot een totaalsysteemoplossing op high-tech gebied.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde technische wo-opleiding en uitgebreide kennis in eigen technisch vakgebied;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als projectleider / projectmanager gericht op development / productontwikkeling;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden we jou?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo voorzien we je graag van de juiste tools binnen een mooie werkplek. Daarnaast hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

  • Een goed, marktconform salaris;
  • 31 vrije dagen en 8% vakantiegeld;
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;
  • Volg via de Demcon Academy opleidingen of cursussen waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
  • Een laptop en telefoon van het werk;
  • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Heb je nog vragen over deze functie?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bibi van Berlo, Corporate Recruiter, via recruitment@demcon.com. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."