Vind jouw plek bij Demcon

over Demcon.


You are our tomorrow.
Jij bent belangrijk. Voor alles dat we willen. Voor alles dat we kunnen. Demcon ontwikkelt technologisch complexe systemen en producten. Die beginnen bij scherpe geesten zoals die van jou. Bij talent waar het hart klopt voor technologie. Bij engineers, operators, projectmanagers en stafmedewerkers die gaan voor zinvol werk. Samen lossen we vraagstukken op voor de maatschappij. Vanuit onze expertises in markten als hightech systems, life sciences & health en smart industry.

Projecten zijn bij ons nooit hetzelfde, maar altijd pakken we ze als een team op. Van tekening tot aan werkend eindresultaat: wij kunnen het, wij doen het. We durven het initiatief te nemen. Onze nieuwsgierigheid is oneindig en brengt ons als team verder. Dus welke rol je bij Demcon ook pakt: jouw impact doet ertoe. Wij rekenen op jouw verbeeldingskracht en je drive om uitdagingen op te pakken.

Voor meer informatie over de verschillende markten, segmenten en projecten:

Bezoek onze corporate website

kennis bundelen in de Demcon group.

Demcon heeft in meer dan vijfentwintig jaar tijd bedrijven en minderheidsdeelnemingen samengebracht in de Demcon group. Samen ondersteunen we opdrachtgevers met een divers aanbod van competenties. De disciplines van Demcon en de bedrijven uit de Demcon group werken intensief samen, waardoor we het complete aanbod van Demcon naar een hoger niveau kunnen tillen. De bedrijven in de Demcon group lopen uiteen van een metaalspuitgieter tot een 3D animatie- en illustratiebureau dat complexe concepten visueel communiceert. En van een ontwikkelaar van cryogene microkoelers tot ontwikkelaar van beademingssystemen.