Operations Manager

Delft
Staff & Management
Lead / senior
Solliciteer direct

Als Operations manager heb je de dagelijkse verantwoordelijkheid over de productie en logistiek van Dutch United Instruments. Dit team van assembly medewerkers, manufacturing engineers, expeditie en service zorgt dat je leiding geeft aan een grote diversiteit van collega’s. 

Je ziet erop toe dat onze klanten hun producten op tijd en met de juiste kwaliteit ontvangen. Iedere keer. Je bent verantwoordelijk voor het goed en grondig organiseren van alle voorkomende zaken. Zo stuur je werkvloer aan, zorg je ervoor dat er een passende planning is, ondersteun je in root cause analyses, ben je verantwoordelijk voor het budget en draag je je steentje bij in diverse verbetertrajecten. Vanuit jouw ervaring en expertise zoek je continu naar verbetering op het gebied van werkprocessen, techniek, efficiency, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Als Operations manager ben je de verbindende schakel tussen Engineering en Productie. Hierin is het jouw grootste uitdaging om de rust te bewaken en uit te dragen in onze snelschakelende omgeving. Om dit allemaal voor elkaar te krijgen werk je nauw samen met diverse collega’s zoals R&D, Inkoop en de Managing Director van Dutch United Instruments.

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Dutch United Instruments is ontwikkelaar en producent van geavanceerde instrumenten voor metrologie en kwalificatie van hoogwaardige optiek. 

Dutch United Instruments ontwikkelt hoogwaardige metrologiesystemen om optiek op nanometerniveau te meten. Wij zijn een technologieleider in onze markt en houden van de uitdaging om voorop te blijven lopen en de meest geavanceerde optische metrologiesystemen te ontwikkelen en te leveren. Wij opereren in een niche markt en leveren relatief kleine series van hoogwaardige metrologie meetsystemen. Vanwege de groei en professionalisering zoeken wij collega’s.

Wat ga je doen?

Het plannen van de bouw en oplevering van onze metrologie systemen

Aansturen en samenwerken met inkoop, assemblage & roll-out team en expeditie

Afstemming met sales en engineering mbt planning 

Continuous Improvement 

ISO 9001 inregelen en beheren 

Organiseren BHV met DUI BHV-ers

Lid van het management team


Wat breng je mee?

Ervaring met soortgelijke functie bijv. team-leider productie, SCM en/of productiemanager

Ervaring met inkoop, inspectie en warehousing

Bekend met continuous improvement, ISO 9001, CE

Coordinerend team-speler 

Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels

Stressbestendig 

Affiniteit met techniek

HBO+ werk-denk niveau

Wat bieden we jou?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

Een goed, marktconform salaris

  • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag;
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven
  • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen
  • Een laptop en telefoon van het werk
  • Auto van de zaak en fietsenplan
  • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen


Heb je nog vragen over deze functie?

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Hessel Edelijn, corporate recruiter via 088 11 52 000 of via recruitment@demcon.com.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van business developer? Dan zien we jouw CV graag tegemoet. Solliciteren kan via de  sollicitatieknop.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."