Open Sollicitatie Demcon Maastricht

Maastricht
Engineering
Medior
Solliciteer direct

Heb jij interesse in een Engineering carriere bij Demcon in Maastricht? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. 

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon advanced mechatronics is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie. 

Wat ga je doen?

Bij Demcon hebben diverse multidisciplinaire project teams die samen een geheel systeem ontwikkelingen. We werken samen met (inter)nationale klanten om hun technologie en of idee tot leven te laten komen in een mechatronisch systeem. Dit kan in de hoek van High Tech of anders Life Sciences en Health zijn. Kijk eens naar onze showcases van projecten die we in het verleden hebben gerealiseerd om een goed beeld te krijgen.

Wat breng je mee?

Wij hebben vaak ruimte voor (Embedded) Software Enigneers, Mechanical Engineers, Electrical/Electronics Engineers, Mechatronisch System Engineers en Project Managers

Wat bieden we jou?

Mooie uitdagende technische omgeving en nog veel meer!

Heb je nog vragen over deze functie?

Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd even contact opnemen met Hessel.Edelijn@demcon.com

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."