Mechatronic engineer

Enschede
Engineering
Medior
Solliciteer direct

Ben jij de mechatronicus die impact wil maken? En wil jij bijdragen aan de productontwikkeling van medische hulpmiddelen? En werk je graag aan complexe en vooral unieke projecten om tot de nieuwste technologische oplossingen en ontwikkelingen te komen? Kom langs en wij vertellen je graag alles erover..

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon life sciences & health is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie, op het gebied van life sciences & health. 

Wat ga je doen?

Als mechatronicus ben je, samen met een team van engineers, verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren, testen en verbeteren van de mechatronische aspecten van een medisch apparaat. Je start bij DEMCON met focus op de ontwikkeling van een high-end apparaat met complexe besturingsalgoritmes die nodig zijn om aan alle gebruikersbehoeften te voldoen. Je krijgt deskundige kennis van het apparaat zodat je ook toekomstige verbeteringen kunt ontwerpen, implementeren en testen.Wat breng je mee?

 • MSc in Mechanical, Electronics, Biomedical, Mechatronics met focus op regeltechniek.
 • Ervaring in mechatronica of (systeem)besturing is een pre
 • Je bent een teamspeler en neemt verantwoordelijkheid binnen en buiten projecten
 • Je voelt je thuis in de Demcon cultuur: creatief, teamplayer, realisatiegericht, betrokken, klantgericht

Wat bieden we jou?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris;
 • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag; 
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven; 
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
 • Een laptop en telefoon van het werk;
 • Fietsplan;
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.Heb je nog vragen over deze functie?

Heb je nog vragen over deze functie? We staan je graag te woord. Bel naar Marije Geesinck (groupleader mechatronic system engineering) of Marleen Blanckenborg (corporate recruiter) via 088 – 115 2000.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van mechatronic engineer? Dan zien we jouw cv graag tegemoet. Solliciteren kan via de  sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld."samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."