Juridisch medewerk(st)er

Enschede
Staff & Management
Medior
Solliciteer direct

Contractrecht, compliance, arbeidsrecht zijn zomaar een paar gebieden waar je als juridisch medewerk(st)er binnen Demcon mee te maken kunt krijgen. Heb jij interesse in een brede juridische functie dan horen wij graag van jou.

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon management & support is een ontwikkelaar en producent van technologie en innovatieve producten die bijdragen aan oplossingen voor technische en maatschappelijke problemen. 

Wat ga je doen?

Of je nu in contact bent met projectmanagers, inkopers, directie, businessunit managers, klanten, leveranciers, jij en je collega’s komen dagelijks in aanraking met uiteenlopende juridische vraagstukken op het gebied van contractenrecht, arbeidsrecht en compliance. Je spant je in om samen met je Demcon-collega’s tot gedegen juridische oplossingen te komen waarmee jij de organisatie verder helpt! 

Om succesvol bij te dragen aan de vraagstukken, onderhoud je contacten met collega’s van de verschillende bedrijfsonderdelen van Demcon en werk je bijvoorbeeld nauw samen met technisch en financieel deskundigen.

Jouw taken

Business ondersteunen bij het aangaan van contracten; dit betreft alle business activiteiten binnen de DEMCON groep
Beoordelen, analyseren van contracten met internationale klanten, leveranciers en samenwerkingspartners

Wat breng je mee?

Minimaal HBO denk- en werkniveau in het juridische domein;
Ervaring en inhoudelijke kennis van contractenrecht, kennis van het arbeidsrecht is geen “must” maar een “pre”;
Je pakt door en zoekt de meest efficiente werkwijze;
Je bent pragmatisch, communicatief, oplossingsgericht en vindt het leuk om samen te werken;
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Wat bieden we jou?

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

  • Een goed, marktconform salaris;
  • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag; 
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven; 
  • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
  • Een laptop en telefoon van het werk;
  • Fietsplan;
  • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.Heb je nog vragen over deze functie?

Heb je nog vragen over deze functie? We staan je graag te woord. Bel naar Jennifer Rozeboom (manager legal affairs) of Marleen Blanckenborg (corporate recruiter) via 088 – 115 2000.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van juridisch medewerk(st)er? Dan zien we jouw cv graag tegemoet. Solliciteren kan via de  sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."