Internship Maritime object classification

Delft
Engineering
Student
Solliciteer direct

Introductie

Opdracht: Maritime object classification 

Opleiding: computer science, ICT, artificia

Locatie: Delft

Duur: Half jaarOrganisatie

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skilDemcon unmanned systems is ontwikkelaar en producent van elektrische autonome onbemande vaartuigen.ls. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. 

Functie

Het doel van de stage is het vinden en implementeren van een geschikte objectclassificator voor maritieme toepassingen, met behulp van de beste beschikbare tools. De stage omvat de volgende activiteiten: onderzoek en evaluatie van beschikbare classificatienetwerken/algoritmen (bv. YOLO, R-CNN, Xception, …), het vinden en/of samenstellen van een dataset indien nodig (bv. COCO, ImageNet, VAIS, SeaShips, …), het implementeren van het geselecteerde netwerk of algoritme en het evalueren van de classificatieprestaties op een onbemand oppervlakteschip.Functie-eisen

 • Masterstudent op het gebied van kunstmatige intelligentie, computerwetenschappen of aanverwant
 • Ervaring met kunstmatige intelligentie
 • Ervaring met programmeren
 • Ervaring met computer vision, deep learning, C++/Python is een pre


Aanbod

Demcon biedt een dynamische, groeiende en innovatieve organisatie. Met onze complexe projecten en multidisciplinaire teams bieden we een goed klimaat voor deze afstudeeropdracht. Dankzij enthousiaste en toegewijde collega’s is onze werksfeer goed, open en informeel. Je wordt (dagelijks) begeleid door een collega van onze afdeling. We juichen eigen initiatief toe en geven je de ruimte om dit tot uiting te brengen. Verder bieden we je een afstudeervergoeding en veel flexibiliteit.Inlichtingen

Heb je nog vragen over deze functie? We staan je graag te woord. Bel naar Fedor Ester, managing director via 088 – 115 2000.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor deze opdracht? Dan zien we jouw cv graag tegemoet. Solliciteren kan via de  sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld."samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."

sollicitatieprocedure.

Lijkt deze vacature je wat en ben je benieuwd naar het sollicitatieproces? Dat verloopt als volgt:.

 1. Solliciteren
  Je hebt gesolliciteerd! We bespreken het intern en reageren zo snel mogelijk.
 2. Telefoongesprek
  We hebben kort kennis gemaakt en willen elkaar beter leren kennen.
 3. Eerste gesprek
  Kijken of het van beide kanten klikt en of de verwachtingen kloppen.
 4. Tweede gesprek
  We gaan dieper in op een mogelijke samenwerking.
 5. Aanbod
  We zien beiden de match! Laten we een passend voorstel doen.
 6. Contract
  Je reactie op het aanbod is positief. We gaan de samenwerking definitief maken!