8 results

 • Lead Control Engineer High Tech Systems

  Lead Control Engineer High Tech Systems

  Ben je op zoek naar een afwisselende baan als lead control engineer waar je met multifunctionale teams werkt aan diverse oplossingen voor klanten. Lees dan verder.

  Lees meer
 • Lead systems engineer autonome systemen

  Lead systems engineer autonome systemen

  Wil jij technisch inhoudelijk de leiding nemen bij onze projecten op het gebied van robots en onbemande systemen? Demcon Defense & Security Systems zoekt een ervaren lead engineer voor de ontwikkelingen die we met en voor de Nederlandse defensie doen op het gebied van autonomie voor onbemande systemen.

  Lees meer
 • Groupleader: mechatronic system engineering

  Groupleader: mechatronic system engineering

  Werken met mensen die passie hebben voor techniek, innovatie en die allemaal de wereld een beetje mooier willen maken. Onze engineers zoeken een manager die hen de passende aandacht geeft om het beste uit zichzelf te halen.

  Nieuwsgierig naar het team? Kom met ons praten.

  Lees meer
 • Stage opdracht: Autonomous Unmanned Vehicles

  Stage opdracht: Autonomous Unmanned Vehicles

  Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage- of afstudeeropdracht op het gebied van autonome robotica? Wil je de theoretische kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie toepassen op geavanceerde simulaties en fysieke robots? Dan ben je bij Demcon Defense & Security Systems aan het juiste adres. Wij hebben het hele jaar door verschillende stage-, bachelor- en masteropdrachten beschikbaar.

  Lees meer
 • System Architect medical devices

  System Architect medical devices

  Als system architect medical devices weet je hoe een medisch product ontwikkeld wordt en geef je vanuit je technische expertise richting aan de business.


  Lees meer
 • Senior biotech systems engineer

  Senior biotech systems engineer

  Ben jij de senior biotech systems engineer, die een uitdaging ziet wanneer iedereen denkt dat het onmogelijk is?

  En werk je graag aan complexe en vooral unieke projecten om tot de nieuwste technologische oplossingen en ontwikkelingen te komen?

  Lees meer
 • Senior IVD systems engineer

  Senior IVD systems engineer

  Ben jij een senior IVD systems engineer die uitdagingen ziet wanneer iedereen denkt dat het onmogelijk is?

  Werk je graag aan complexe en vooral unieke projecten om tot de nieuwste technologische oplossingen en ontwikkelingen te komen?

  Lees meer
 • System Architect high-tech systems

  System Architect high-tech systems

  Als system architect high-tech sytems weet je hoe een hightech product ontwikkeld wordt, ben je vanuit engineering vanuit diverse invalshoeken de rechterhand van de projectmanager en geef je vanuit je technische expertise richting aan de business.

  Lees meer