1 result

 • Operations Manager

  Operations Manager

  Als Operations manager heb je de dagelijkse verantwoordelijkheid over de productie en logistiek van Dutch United Instruments. Dit team van assembly medewerkers, manufacturing engineers, expeditie en service zorgt dat je leiding geeft aan een grote diversiteit van collega’s. 

  Je ziet erop toe dat onze klanten hun producten op tijd en met de juiste kwaliteit ontvangen. Iedere keer. Je bent verantwoordelijk voor het goed en grondig organiseren van alle voorkomende zaken. Zo stuur je werkvloer aan, zorg je ervoor dat er een passende planning is, ondersteun je in root cause analyses, ben je verantwoordelijk voor het budget en draag je je steentje bij in diverse verbetertrajecten. Vanuit jouw ervaring en expertise zoek je continu naar verbetering op het gebied van werkprocessen, techniek, efficiency, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

  Als Operations manager ben je de verbindende schakel tussen Engineering en Productie. Hierin is het jouw grootste uitdaging om de rust te bewaken en uit te dragen in onze snelschakelende omgeving. Om dit allemaal voor elkaar te krijgen werk je nauw samen met diverse collega’s zoals R&D, Inkoop en de Managing Director van Dutch United Instruments.

  Lees meer