Project manager medical systems

Enschede
Project management
Medior
Apply now

Introduction

Onze projecten zijn complex, zowel organisatorisch alsook technisch. Complexiteit gaat hand in hand met toegevoegde waarde. Kun jij daarbij schakelen tussen abstractie en details en vorm je graag de brug tussen klant en eigen team?

Dan komen we graag met jou in contact!Organization

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon advanced mechatronics is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van conept tot realisatie.Function

Als project manager ben je de spil tussen de klant en het eigen ontwikkelteam. Je geeft sturing aan de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten. Je overziet en managet het hele traject van offerte (bijbehorende uitgangspunten, conceptvorming, risico’s, urenbudget en planning) tot en met realisatie van het project bij de klant. Daarnaast bewaak je de technische voortgang, de planning en het budget. Bij eventuele knelpunten ben jij in staat proactief te schakelen. Tot slot zorg je voor uitstekende communicatie met de klant, voor draagvlak binnen het projectteam en voor interne communicatie binnen Demcon.Requirements

 • Afgeronde technische WO-opleiding en uitgebreide kennis in eigen technisch vakgebied
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Planmatige instelling en resultaat- en oplossingsgerichtheid
 • Emphatisch vermogen en een enthousiasmerende persoonlijkheid
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Offer

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris;
 • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag.
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven.
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
 • Een laptop en telefoon van het werk;
 • Fietsplan;
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.


Information

Heb je nog vragen over deze functie? We staan je graag te woord. Bel of mail naar Jeroen Huijben, business unit manager medical systemsvia 088 – 115 2000.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van project manager medical systems? Dan zien we jouw CV graag tegemoet. Solliciteren kan via de sollicitatieknop.


"bringing ambitious challenges to a success together."

application procedure.

Does this vacancy appeal to you and are you curious about the application process? This goes as follows:

1. Apply
You have applied! We will discuss it internally and respond as soon as possible.
2. Phone call
We got acquainted briefly and want to get to know each other better.
3. First call
See if there is a match from both sides and if the expectations are correct.
4. Second call
We investigate a possible collaboration more closely.
5. Offer
We both see the match! Let’s make you a suitable proposal.
6. Contract
Your response to the offer is positive. We are going to finalize the collaboration!