Assembly monteur

Enschede
Production & Supply chain
Medior
Apply now

Introduction

Voor een nieuw op te zetten bedrijfsunit binnen Demcon production zijn we op zoek naar ondernemende assemblage monteurs.


Organization

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon production is partner voor pre-productie en (serie-)productie van complexe systemen en innovatieve producten. Our companies each distinguish themselves in their own field with unique areas of expertise and skills. In doing so, they help clients to perform better and achieve more. Based on a passion for technology, our companies can combine forces. By sharing knowledge and working together we make more social impact. Demcon production is a partner in pre-production and (series) production of complex systems and innovative products.


Function

Als assembly monteur draag je zorg voor het assembleren, integreren en/of testen van modules en systemen. Je doet dit aan de hand van tekeningen en werkinstructies. Wanneer dit nodig is help je ook om deze verder te verbeteren of te optimaliseren. Naast het assembleren help je mee met het uitvoeren van testen en het doen van kwaliteitscontroles. Kortom: je doet wat er nodig is om goed werkende machines de deur uit te krijgen. Door jouw aanpak en inzet zorg je er, samen met het assemblage- en testteam, voor dat de machines op tijd en goed werkend onze assemblagehal verlaten. Daar hoeft het niet te stoppen, als je voldoende ervaring hebt met de werkwijzen en de systemen help je mogelijk ook op locatie bij het in-bedrijf stellen van de machines.Requirements

Je beschikt over de volgende competenties en vaardigheden:

  • Minimaal mbo-niveau 3 of 4 richting fijnmechanica, werktuigbouwkunde, mechatronica of elektrotechniek
  • Je kunt technische tekeningen lezen (werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek)
  • Enkele jaren relevante werkervaring in de techniek
  • Affiniteit met zowel procesmatig als projectmatig werken
  • Communicatief vaardig en in staat kennis over te dragen
  • Zelfstandigheid, je anticipeert op knelpunten in het werk en communiceert dit effectief
  • Je bent praktisch, oplossingsgericht (zowel vanuit theorie als praktijk), gedreven en flexibel


Offer

Een unieke kans om mee te helpen bouwen aan een nieuwe vestiging binnen een geweldig bedrijf.

Demcon Industrial Production Projects wordt de nieuwste assemblagelocatie en opereert als zelfstandige unit binnen Demcon production. Demcon Industrial Production Projects richt zich als contractmanufacturer op machine- en apparatenbouw voor Original Equipment Manufacturers en producerende partijen. Resultaatgebieden: industrialisatie, (pre-)serie assemblage, testen en service.

Bij Demcon kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat zowel het systeem alsook het proces werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel. Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer als daarbuiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.Information

Heb je nog vragen over deze functie? We staan je graag te woord. Bel of mail naar Sytze Spijksma via 088 – 115 2000 of sytze.spijksma@demcon.com.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van assembly monteur? Dan zien we jouw CV graag tegemoet. Solliciteren kan via de sollicitatieknop."bringing ambitious challenges to a success together."

application procedure.

Does this vacancy appeal to you and are you curious about the application process? This goes as follows:

1. Apply
You have applied! We will discuss it internally and respond as soon as possible.
2. Phone call
We got acquainted briefly and want to get to know each other better.
3. First call
See if there is a match from both sides and if the expectations are correct.
4. Second call
We investigate a possible collaboration more closely.
5. Offer
We both see the match! Let’s make you a suitable proposal.
6. Contract
Your response to the offer is positive. We are going to finalize the collaboration!