Electronics engineer High Tech Systems

Delft
Engineering
Medior
Solliciteer direct
Ben je op zoek naar een afwisselende baan als electronics engineer waar je met multifunctionele teams werkt aan diverse oplossingen voor klanten en wil je bijdragen aan het uitbouwen van een team. Lees dan verder.

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon High Tech Systems een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie. 

Wat ga je doen?

Bij Demcon kan je als electronics engineer met al je kennis en kunde bijdragen aan de ontwikkeling van complexe mechatronische systemen. Je wordt ingezet in één of enkele multidisciplinaire projectteams en bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de elektronica. Van complete machine architectuur tot en met embedded systemen, uitlezen van sensoren en aansturen van actuatoren. De diversiteit aan projecten is groot. Er zal een beroep worden gedaan op je zelfstandigheid en er wordt je de ruimte geboden om een leidende rol te nemen op je vakgebied in de multidisciplinaire teams. In onze producten spelen de interfaces tussen mechanica, software en elektronica een belangrijke rol. Je komt dus te werken binnen een multidisciplinair team

Door samenwerking met de systeemarchitect en de klant bedenk je concepten, je werkt ze uit en je ondersteunt bij het maken van prototypes. 

Je neemt het beoogde eindproduct en de integratie van elektronica mee in je keuzes;

Je bent, tijdens de realisatiefase, verantwoordelijk voor de integratie, het testen en uiteindelijk het in bedrijf stellen van het systeem;

Je werkt samen met leveranciers en collega’s van onze andere locaties

Wat breng je mee?

Een afgeronde opleiding HBO/WO richting electrotechniek of electrical engineering;

Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;

Een ontwerpers-mentaliteit die het werk ook echt afmaakt

Wat bieden we jou?

Bij Demcon kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf.

Ondernemend als we zijn, zetten we ons volledig in om complexe technische uitdagingen op te lossen. Met onze multidisciplinaire teams nemen we eigenaarschap in projecten door onze klanten te voorzien van werkende oplossingen en hen toegevoegde waarde te bieden. Dit creëert vele mogelijkheden voor jou, waaronder een grote verscheidenheid aan werk en mogelijkheden om je carrière te ontwikkelen. Zowel via hands on ervaring met mooie projecten, als via ons intern kennisuitbreiding en ontwikkel programma, Demcon Academy, krijg je alle kansen voor professionele groei. Wij moedigen onze medewerkers aan om eigen initiatief te nemen en faciliteren dit door je de juiste voorwaarden te bieden in een open en kansrijke omgeving. 

Verder kan je rekenen op onder andere:

Een goed, marktconform salaris;

31 vrije dagen en 8% vakantiegeld;

Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;

Volg via de Demcon Academy opleidingen of cursussen waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;

Een laptop van het werk;

Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Dankzij onze enthousiaste en betrokken collega’s is de bedrijfscultuur te omschrijven als informeel en open met korte communicatielijnen.

Heb je nog vragen over deze functie?

Neem voor meer informatie contact op met recruitment via hessel.edelijn@demcon.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."