Electronic engineer DUI

Delft
Engineering
Medior
Solliciteer direct

Houd je van uitdagende vraagstukken die om een goed doordacht ontwerp vragen? Vind je het leuk om je kennis te delen? Dan ben jij misschien wel de Electronics engineer die wij zoeken bij Dutch United Instruments (DUI) in Delft!

Over Demcon

Elk van onze bedrijven onderscheidt zich in zijn eigen domein met unieke expertise en vaardigheden. Zo helpen ze klanten hun prestaties te verbeteren en meer te bereiken. Vanuit hun passie voor techniek weten onze bedrijven de krachten te bundelen. Door kennis te delen en samen te werken vergroten we onze maatschappelijke impact. Duth United Instruments is een ontwikkelaar en fabrikant van geavanceerde instrumenten voor metrologie en kwalificatie van hoogwaardige optica.

Wat ga je doen?

Als electronic engineer deel je samen met het team de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het elektronische aspect van ons productontwerp slaagt. Je bent in een klein team betrokken bij het ontwerpen van de architectuur, het assembleren en testen van het elektronische systeem. Je werkt samen met een kleine groep collega’s en staat in nauw contact met onze leveranciers. In nauwe samenwerking met alle partijen ontwerp en werk je de beste oplossingen voor het systeem uit.

Wat breng je mee?

• Een afgeronde HBO opleiding elektrotechniek of elektronica;

• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als elektrotechnisch ingenieur in de ontwikkeling van hightech systemen of machinebouw;

• Ervaring met PCA en PCB ontwerp en assemblage;

• Ervaring met Engineering Base, e-plan;

Wat bieden we jou?

Dutch United Instruments is een dochteronderneming van Demcon. Demcon is een snel groeiend en innovatief bedrijf. Wij zijn ondernemers en zetten ons volledig in voor technisch complexe projecten. In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om waarde toe te voegen en stoppen niet voordat het systeem volledig werkt. Deze manier van werken daagt je uit, biedt afwisseling en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Demcon biedt veel mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling door ons brede interne en externe cursusaanbod. We juichen je eigen initiatief toe en geven je de ruimte om dat te doen. Daar horen dan ook een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

Dankzij onze betrokken collega’s zijn de lijnen kort en is de sfeer open en informeel. Er zijn veel vriendschappelijke ontmoetingen, zowel binnen als buiten het werk. We hebben een actieve personeelsvereniging die door het jaar heen diverse activiteiten organiseert.


• 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag;

• Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;

• TelefoonvergoedingHeb je nog vragen over deze functie?

Neem voor meer informatie contact op met recruitment via hessel.edelijn@demcon.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."