Communicatie stage

Eindhoven
Staff & Management
Student
Solliciteer direct

Maak jij graag creatieve en informatieve content voor de website, het intranet en social media en weet je hoe je de boodschap toespitst op de doelgroep. Vind je heet daarnaast leuk om evenementen mee te organiseren en coordineren op de dag zelf.Dan ben jij de stagiaire communicatie die we zoeken in Eindhoven. Lees snel verder.

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon advanced mechatronics is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie. 

Wat ga je doen?

Als Stagiair(e) Communicatie werk je aan de online en offline zichtbaarheid van Demcon. Je ontwikkelt pakkende content (visueel en tekstueel) voor onze promotiematerialen, online uitingen en interne communicatiekanalen. Je draait volwaardig mee in de operatie en mag zelfstandig projecten draaien.

Daarnaast…

 • Ondersteun je bij de invulling en uitvoering van onze interne en externe events;
 • Beheer je de social mediakanalen en denk je mee over de invulling ervan;
 • Leg je contacten met collega’s voor informatie, nieuws en andere zaken;
 • Schrijf en redigeer je promotionele teksten en teksten voor de nieuwbrieven;
 • Ben je de schakel met de vormgever en beheer je alle promotiemateriaal;
 • En ondersteun je de afdeling bij allerhanden voorkomende werkzaamheden.

Het gaat om een fulltime meewerkstage. Exacte startdatum wordt bepaald in overleg.

Wat breng je mee?

 • Je zit in het derde of vierde jaar van een hbo-opleiding op het gebied van communicatie.
 • Je schrijft makkelijk en foutloos Nederlands en Engels.
 • Je bent creatief en proactief.
 • Je hebt oog voor detail.
 • Je kunt goed zelfstandig werken.
 • Je vindt het leuk om veelzijdig inzetbaar te zijn.

Wat bieden we jou?

Demcon biedt een dynamische, groeiende en innovatieve organisatie. Met onze complexe projecten en multidisciplinaire teams bieden we je veel uitdaging en afwisseling in deze functie. Dankzij enthousiaste en toegewijde collega’s is onze werksfeer goed, open en informeel, met een platte organisatiestructuur.

Je krijgt een vaste begeleider om je te coachen en alle wederzijdse wensen en verwachtingen stemmen we voor de start van de opdracht duidelijk af. Verder geeft de standaardwerkwijze je de mogelijkheid, in een motiverende werksfeer, binnen het team te acteren. Je krijg dus een goede indruk hoe het is om deel uit te maken van de wereld van Demcon. En dat kan een hele goede start van je carrière zijn.

Heb je nog vragen over deze functie?

Laat het ons weten en stuur jouw motivatie en cv via de sollicitatieknop.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rosa van Tour, marketing communications specialist, via rosa.van.tour@demcon.com of door te bellen naar 06-41595888.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."