Business Line Manager Semicon

Eindhoven
Staff & Management
Lead / senior
Solliciteer direct

Ben jij die energieke, commerciële en initiatiefrijke key accountmanager die wij zoeken? Ben jij in staat om de samenwerking tussen Demcon en ons key account ASML verder uit te bouwen tot een solide partnership? Solliciteer dan snel! 

Over Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon high-tech systems is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie, op het gebied van hightech systems.

Wat ga je doen?

Als key accountmanager ben je verantwoordelijk voor het strategisch beheren en ontwikkelen van ons key account ASML. Je stelt het accountplan op en bent in staat om deze voortdurend aan te passen aan de hand van veranderingen in de markt afgestemd op de behoefte van de klant. Daarnaast werk je nauw samen met de managing directors, business developers en projectmanagers van high-tech systems om samen de gestelde doelen te behalen. Tegelijkertijd initieer je acties om de samenwerking met ASML te intensiveren. 

Je zorgt voor effectief stakeholdermanagement, zowel binnen onze organisatie als op sleutelposities bij de klant. Je hebt klantcontact op alle lagen binnen ASML en weet op creatieve wijze nieuwe contacten en relaties te leggen bij deze key account. Je bent op de hoogte van de technische roadmap de klant speelt en weet hierop te acteren; je bent continu opzoek naar mogelijkheden om de huidige samenwerking verder uit te bouwen. Je schroomt niet om bij te sturen als er afwijkingen zijn van het plan. 

Wat breng je mee?

HBO+ opleiding in een technische richting,

Ervaring in Key Accountmanagement van een groot account bij een technische projectorganisatie

Je bent energiek, initiatiefrijk en hebt lef. Je weet het vertrouwen te winnen van stakeholders en genereert een gun-factor

Je hebt de senioriteit die nodig is om als geloofwaardige gesprekpartner te kunnen acteren

Je beheerst het Engels in woord en geschrift

Je bent in staat opdrachten te closen

Begrip van de semicon-industrie en de (technische) uitdagingen van deze industrie (zowel front-end en back-end) is een pre.

Wat bieden we jou?

Bij DEMCON kom je terecht in een dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf. We hechten veel waarde aan een fijne werkplek. Zo voorzien we je graag van zit-stabureaus en dubbele schermen op kantoor. Daarnaast hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

  • Een goed, marktconform salaris;
  • 31 vrije dagen en 8% vakantiegeld;
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;
  • Volg via de Demcon Academy opleidingen of cursussen waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
  • Een laptop van het werk;
  • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Heb je nog vragen over deze functie?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bibi van Berlo, Corporate Recruiter, via 088-1152400.

"samen ambitieuze uitdagingen tot een succes brengen."