Vind jouw plek bij DEMCON

project management

Het succes dat we behalen is bij elk project een teameffort. Wij als projectmanagers vormen de brug tussen de klant en het projectteam. Om de beste oplossing te kunnen realiseren, stemmen we de wensen en de techniek op elkaar af binnen de randvoorwaarden van onze klant.

 

Afspraken maken en bewaken

Wij overzien en managen het hele traject, vanaf de initiële gesprekken gedurende een offertefase tot de uiteindelijke oplevering. Onze taak is ervoor te zorgen dat de tijdslijn en financiën onder controle zijn en het juiste team opgesteld staat. Als projectmanager zijn we het eerste aanspreekpunt voor de klant. We maken en bewaken afspraken om zo de klant en het team tevreden te houden. Daarnaast:

  • zien we erop toe dat de ontwikkeling in drie fases wordt doorlopen: proof-of-principle, prototype en (eventueel) de industrialisatie;
  • bewaken we samen met de quality lead engineer de inzet van de kwaliteitssystemen;
  • zijn we samen met de technical lead engineer eindverantwoordelijk en we zorgen voor correcte en tijdige ontwerpbeslissingen, het complete technische overzicht en de afstemming van ontwerpkeuzes tussen de verschillende disciplines.

 

Overdragen naar productie

Een belangrijk aandachtspunt voor ons is de overdracht van een ontwerp naar productie, of die nu bij ons of bij de klant plaatsvindt. We betrekken productieaspecten zoals produceerbaarheid, materiaalkosten, inkoopvoorwaarden en afspraken over aantallen zo vroeg mogelijk bij het ontwerp. Ook de bouw, verificatie en zo nodig certificering van prototypes is aan het eind van de ontwikkelfase onze verantwoordelijkheid.


Vacatures op de afdeling project management